新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
點解結衣啲社交媒體好似全部都官方咁

係,佢自己咩SNS都冇用

因為懶

訓多幾次教好過啦

當佢起身有12個鐘頭清醒,8個鐘家務,1個鐘食飯,1個鐘電腦上網,1個鐘玩寵物,1個鐘自由活動,都幾充實
睇左半集今日子 好似有啲悶 但又想睇結衣
TVB播過邊幾套結衣劇?有無年資耐嘅fans可以解答到?我記得最早期嘅劇係長澤把聲配結衣
viu仲未播結衣劇...

父女一定有

早年應係legal high(律政狂人)

記憶中TVB淨係播過父女,LH 1,2,全開,亂馬,龍櫻呢幾套,電影就一套都無
點解結衣啲社交媒體好似全部都官方咁

已pm星空巴打
TVB播過邊幾套結衣劇?有無年資耐嘅fans可以解答到?我記得最早期嘅劇係長澤把聲配結衣

父女,lh,全開
其他好似未播過或者未係免費台播過

睇落去,信我
停唔到

睇落去,信我
停唔到

會愈黎愈好睇
雖然我最頭到尾都覺得好睇

睇落去,信我
停唔到

會愈黎愈好睇

今日子係循序漸進地好睇
就算覺得悶有得睇結衣趣怪表情已經值回票價,好萌,嘖!

父女一定有

記憶中TVB淨係播過父女,LH 1,2,全開,亂馬,龍櫻呢幾套,電影就一套都無

電影有播過戀空

父女一定有

電影有播過戀空

花水木都好似有播過
其實係咪靚女把聲都靚d

結衣把聲好萌

配過digimon添

睇落去,信我
停唔到

會愈黎愈好睇

今日子係循序漸進地好睇

鍾意逃恥既gakki應該都鍾意今日子
呢套係慢慢上~
利申 由第一集已經好鍾意
其實係咪靚女把聲都靚d

結衣把聲好萌

配過digimon添

唔係keroro咩
其實係咪靚女把聲都靚d

結衣把聲好萌

配過digimon添

唔係keroro咩

兩套都有唔係咩
今日子ost真係好好聽
日日坐車都係到loop隻碟

原來今日子ost 同逃恥ost 都係同一條友作曲

有冇今日子ost share

http://www.bilibili.com/video/av6976123/index_1.html

呢邊有 btw 已經係itunes 買左
有冇人劇透下本身今日子套野既結局
其實如果想入教可唔可以就咁係度留email 唔駛pm
其實係咪靚女把聲都靚d

結衣把聲好萌

配過digimon添

唔係keroro咩

真人講野好細聲
有冇人劇透下本身今日子套野既結局

原作小說好似仲未寫完

睇落去,信我
停唔到

會愈黎愈好睇

今日子係循序漸進地好睇

信你地 繼續煲
我老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞