新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike

今日子如果當推理劇睇根本"唔合格,拍到無空間俾觀眾思考,除左結衣外無賣點, 反而今套個劇擺明講一個FF少婦,周圍角色都好正(百合子完美助攻),可以話一套眼高手低一套完美表演

如果你將重點放係今日子同厄介到呢
頭幾集得推理係唔好睇 但佢兩個愈黎愈熟就愈黎愈好睇

根本就係一套推理劇包裝既愛情劇

見到句嘖個腦即刻出現今日子個樣
頭先煲完逃恥

結衣好可愛
飛翔公關室好睇

又有結衣發酒溫情節

Code blue,飛翔公關,Legal high,逃恥
頭先煲完逃恥

結衣好可愛

結衣世界第一
頭先煲完逃恥

結衣好可愛

結衣世界第一

Pass2
Gakki賽高
睇完花水木
結衣同啲景好靚
頭先煲完逃恥

結衣好可愛

結衣世界第一

Pass2

pass3
睇完my boss my hero 第一集,有時幾好笑但有d位會老土
之前睇過my boss my hero已經覺得yui bb好正
今次睇完逃恥真係完全升級做真女神
跪求有無巴打可以share一下google drive
Telegram: na_gakki
有冇人知第10集結尾跳舞新出嗰個男人係邊個嚟??

安住,綜藝節目主持

點解要搵佢上嚟跳舞嘅

今日子如果當推理劇睇根本"唔合格,拍到無空間俾觀眾思考,除左結衣外無賣點, 反而今套個劇擺明講一個FF少婦,周圍角色都好正(百合子完美助攻),可以話一套眼高手低一套完美表演

我都覺

我都覺

今日子個造型同性格真係好正

我都覺

聖誕用左日半就睇掟上今日子,點升
有冇人知第10集結尾跳舞新出嗰個男人係邊個嚟??

安住,綜藝節目主持

點解要搵佢上嚟跳舞嘅

百合係安住個節目度同佢跳,宜家用番D片段,同埋剪埋安住入去我諗都係玩下野
係咪得我覺得戀空麻麻地
好耐之前睇過
可能依家睇又有唔同感覺
係咪得我覺得戀空麻麻地
好耐之前睇過
可能依家睇又有唔同感覺

好多人都覺得唔好睇.mk故事
今日子好萌,好似係漫畫入邊走岀黎嘅人
你班友仔日日講今日子
搞到又想開嚟睇

今晚開嚟煲先
你班友仔日日講今日子
搞到又想開嚟睇

今晚開嚟煲先

再唔快啲睇就嘖你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞