新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
http://www.bilibili.com/video/av4230161/

岡田好可愛, 提起gakki顛左咁

禁正我都顛左喇

係「咁」呀
其實星野源真係做得幾好,宅男表現得好可愛,睇完會覺得呢一對都好鬼可愛

同佢真人感覺差好遠
真係演得好好

講中左好多毒撚心聲
好多女仔睇完雖然會覺得星野源好得意
但現實就係唔會有結衣bb 咁努力打開毒撚個心
睇完揪離見返現實好灰好空虛
今日子好萌
連續幾日唔瞓教會燥底變傲嬌,好可愛

嘖!

星空爸,sorry
我太耐冇入高登,連密碼都唔記得
撞左5次又要等24小時
唔洗等我pm

你可以request左先,再係度留低email頭幾個字就可以

我作為終極CD-rom,完全唔識點解[img]加密法
突然好熱鬧
嚇親

星空爸,sorry
撞左5次又要等24小時
唔洗等我pm

你可以request左先,再係度留低email頭幾個字就可以

你睇返上面
留幾隻字,後面打x佢認到係你就得
突然好熱鬧
嚇親

唔好咩
唔係想獨佔gakki呀
CD-ROM + 1
之前睇LH1 LH2都冇咩留意佢
睇完逃恥之後一次過睇哂
父女
MBMH
今日子
LH1,2重睇左一次

慶功宴

慶功宴

國民的?

國民的drama

同佢真人感覺差好遠
真係演得好好

星野源劇入面好撚可愛

係,呢一對根本可愛到爆燈
所以套劇咁成功,星野源而家人氣都爆燈

覺得劇入面既星野源會同現實既結衣幾襯
其實星野源真係做得幾好,宅男表現得好可愛,睇完會覺得呢一對都好鬼可愛

同佢真人感覺差好遠
真係演得好好

講中左好多毒撚心聲
好多女仔睇完雖然會覺得星野源好得意
但現實就係唔會有結衣bb 咁努力打開毒撚個心
睇完揪離見返現實好灰好空虛

仲有毒撚返工都唔會有人咁熱情想了解你 放假放工又約出黎
今日子好萌
連續幾日唔瞓教會燥底變傲嬌,好可愛

嘖!

星空爸,sorry
撞左5次又要等24小時
唔洗等我pm

你睇返上面

即係淨留e-mail就得?

現實嘅結衣係超級被動
同劇入面嘅平匡係無可能
逃恥瘋狂loop 9-11集

我要抱抱
新人入坑

結衣BB真係好可愛呀呀呀呀呀呀呀呀

我要抱抱

歡迎回到無結衣既星期二
講起今日子,個片頭真係好正
https://youtu.be/TT8ljJsaP9A

現實嘅結衣係超級被動
同劇入面嘅平匡係無可能

都話男女主角其實現實係倒轉

現實嘅結衣係超級被動
同劇入面嘅平匡係無可能

宅女

星空爸,sorry
撞左5次又要等24小時
唔洗等我pm

你睇返上面

即係淨留e-mail就得?

你申請左,留email比星空巴睇到就得
唔想比人知咪學上面打xxxx就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞