Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
我未
佢個網冇寫係curved screen protector既
我用梗架

信我啦,呢張係咁多張pixel 貼最好個張
我唔係唔信巴打你 我係考量緊2個mon貼既分別,因為spigen我用過覺得都ok,佢係amazon做緊9蚊美金,而intelliglass PRO呢張要15蚊美金

所以有冇curve邊呢個因素都幾影響我買唔買 因為我一直都想要有curve邊既貼所以先想進一步confirm巴打你
佢就應該冇curve, 但明顯細少少,都已經冇咁易撞一撞條邊就爆

skinomi唔係玻璃貼黎
好 唔該晒巴打你
你呢張貼買左幾錢
之前聽人講amazon有特價8.99但好似落左架
原來今年就加番價變番原價
好彩機已買
重以為Google繼續做
discount
有冇人夾份買mon貼
tracking shipment 7.99USD好貴想share
pixel 2 巴打都得架
間野有賣pixel2 mon貼
佢未出pro版,我仲等緊
https://youtu.be/NB0ssnD08PU

呢隻貼係咪新野?我見佢賣到$30美金仲要未有貨好誇張
係新野, 用UV膠痴既
香港冇行貨既機真係好濕滯
買張貼連運費要成2舊水
push
我要收code呀
https://youtu.be/x93jBxobLjU
你哋部pixel2細機有冇呢個問題?

你哋部pixel2細機有冇呢個問題?

我部pixel 2 xl有呢個問題.

如果要用呢4個角度去睇純白色的話, 真係唔好買pixel 2/ pixel 2 xl.
其實上個post 都已經有答案....

oled 一定有呢個問題, 只係lg poled 特別明顯
Pixel Do Not Disturb會唔會長期有個通知
用集運未得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞