Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
好過lg 啦
保值去買金啦
原來開immersive mode會用唔到active edge
暫時拉返條navigation bar出嚟就用到
上面個巴打真係乜鳩都問一餐
我上網揾過大約係呢個時間:

US$100 google store credit + home mini
27/11/2017 ,12am PT - 30/11/2017, 11:59pm PT

以上呢個完咗之後, 接住落係直接平US$75 + home mini
單單嗰筆US$100 google store credit, 我已經同佢哋email往來咗成個禮拜, 一味話我未set up個google store credit, 唯有cap埋圖俾佢哋睇我個google store credit係US$0, 佢哋先話睇漏咗, 臨尾無啦啦加咗句全球都嚟咗好多呢啲email, 所以未能即時同我搞掂, 要等多排先...

即係話送個home mini分分鐘過埋年都未有.
pixel book有乜用又打唔到機 又冇得用來工作
剛剛用google 個online contact 問左
原來直接平US$75 係年尾就完左
呢期既promotion 係pixel 2 + google buds既話
google buds 50%off
Google buds 品評麻麻 唔建議你買
HTC 與 Google 合作協議完成,Pixel 團隊正式加入 Google 硬體部門

https://chinese.engadget.com/2018/01/30/htc-google-agreement-complete-tw/

搞到Pixel冇行
下次下次
htc繼續控制住pixel 唔比佢賣去亞洲?
有無人同我一樣用緊淘寶水凝貼
應該係 因為HTC重點市場係亞洲
收撚皮啦 無人會買你啲機架喇
無港行都至少有台水
HTC係台灣公司,結果台灣有pixel,但香港無
最緊要google assistant識廣東話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞