Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
細機係flat glass,大機先curve mon,好似係
最近入手左pixel 2,買埋官方個fabric case, 有咩貼推介
爬過文見有d貼用case會頂起,想問下有冇用緊fabric case嘅巴打有推介
跟呢個post拎走咗navigation bar, 用哂gesture代替,變全面屏,好正
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/7rh2gd/pixel_2_xl_in_immersive_mode_with_edge_gestures/
返去試下先
今晚返去試下先
FF圖就算啦
好正
之前一直用緊另一個 gesture command, 不過效果冇咁好
呢個app好用好多
假撚到
是但啦,貼都痴好左,係個bumper唔知係咪寄失左,搵時間問下佢官網先
always on 好似神神地
可以點check
點神法
https://m.gsmarena.com/google_fi_will_replace_bricked_nexus_5x_with_moto_x4-news-29266.php

The Nexus 5X’s hardware has been well discontinued and refurbished Nexus 5X units are running out. As a result, Project Fi has started offering the Moto X4 as the Nexus 5X’s replacement under Project Fi’s Device Protection.

用緊,都幾好,但要d 時間習慣
部xl等左十日終於到手
有冇巴打開HSBC app 用pixel 2XL可以用到指紋?我唔見有得set
買咗咩色呀巴打
我明明on 左,但手動熄Mon 先會顯示一陣,但長時間都唔會著
想問下巴打係經邊度買bumper, 我係佢io個網買, 今次失左蹤, send email比佢CS, 兩日都未覆我, 如果你係第二度買, 我想退貨再買過
早知我都去台灣官網買,屎忽痕走去國際版個官網買,依家分分鐘寄失埋

你再追下佢啦
追左, 似乎佢國際版官網最近問題多多, 比人炸佢email, 今日第二次追, 佢應該係自動回覆, 又叫我等多2日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞