Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
LG 香港表示:
香港Google 表示: 唔關我事
想問下拎左個100usd credit 有冇限買d咩或者點樣用?
想買個moment lens case 但係擺左係Cart checkout 個陣搵唔到點樣用個100蚊?
係淘寶買咗個type c耳筒但pixel 2唔兼容
巴打你哋用緊咩耳筒?
htc條轉插線加im50
我唔lag喎又
你邊方面lag
到最後決定J部PIXEL2 XL返黎
跟本無衝突 大家有各自fans客路
咩都lag幾秒, 應該都係時候退役啦。
唔知巴打你有冇用snapchat,lag到。。
好似關digital事
我都淘左個轉插 但部機用唔到
呢排部Pixel 2 xl充電好慢,用原裝火牛同線,成半個鐘先充得幾% 唔知係咪部機有問題
xda d人話係同battery temperature有關,越凍充得越慢,又好似真係呢幾日天氣凍左先充慢左,google有冇咁搞笑
到底有咩銀行 app 係 support pixel 2 嘅指紋
試咗好多間銀行嘅 app 都係無得用指紋認證
如果真係因為溫度問題 係正常㗎喎 關google咩事
我無用snapchat,不過開其他apps又唔覺lag喎
如果舊電太熱,自動限制電流唔充都仲理解到,有乜理由舊電越凍充得越慢先
android 8.1有冇類似7.1個陣右上角個個 default weather?

見到,不過冇試過
Action Launcher/Lawnchair Launcher
?
你有冇root過
指紋認證呀
定我get錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞