Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
我比較錫機,所以情願比多幾舊水,配件買足d,等部機耐用d,如果400你覺得貴,買rhino shield頂住先啦,再平應該要淘寶?
支持裸跑

我以前都會駛錢買靚貼,今次出啲貼咁廢,嬲嬲地裸跑一次,點知真係返唔到轉頭!

但就真係要好小心

次次希望 次次失望
突然諗到$100可以等到pixel 3出再用
裸跑手感好,但我係廢柴,好粗心,都係買貼加bumper
影下自己部做左人手上膠玻璃貼既pixel 2先
巴打都係triskin?聽個賣家講,好似得2條友貼pixel 2,唔通就係我同你
用緊rhino MON 貼喇
但MON貼已爆
咁我覺得你淘寶d廢貼可能仲划算,至少爛左塊貼唔心痛先
係得我同你

你返左去搞氣泡未
今日上去比佢貼過, 暫時未有問題
部 5X 全日連埋叫唔醒嘅鬧鐘 screen on time 3h49m 剩 21% 都算係咁

去年 10 月發表和上市的 Google Pixel 2 和 Pixel 2 XL,相信好多網友都知道係由 HTC 和 LG 代工生產,不過兩部 Pixel 手機的設計,其實都出自 Google 的硬件設計團隊手筆。Google 過往甚少公開產品的設計原型,不過在最近一個訪問,Google 硬件首席設計師 Ivy Ross 就罕有地公開了部份 Pixel 2 的早期原型設計。
咁長命既
屌唔好講我依家都仲未有得用返 WiFi

再整吧
掙扎緊上唔上8.1好,有無爸打講下8.1升唔升得過......
原全無問題
有冇人pixel 2 double tap有時冇反應?
我個Dome 啱啱先收到。

開箱文吧
上星期先搣左水凝貼,換左犀牛盾。 等用多一個禮拜 到佢入塵先換。

Dome Glass 成張平既,cutting 不及犀牛盾。如果可以吱D UV膠入犀牛盾中間照燈就好。
無計... 但吱入去膠入犀個張唔係冇可能, 但我唔知中間一點點個d 撈左uv膠入去有咩效果
變左大大點

BTW ,多謝巴打介紹,Dome Glass 真係好野黎。有得貼又有得玩
但呢得呢個價 我寧願出去貼人手上膠個隻,不過好多殼都用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞