Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
祝你好運
我就黎嬲嬲地直接係香港代理度買, 然後退撚左io買嘅貨
一係裸跑,一係貴小小都貼
之前日日對住貼左垃圾mon貼既mon
又彩虹紋又入塵又彈起
睇住Netflix真係望多兩望都燥
呢家順眼同舒服好多
應該唔係support list 入面, 中銀果隻都唔係support list 入面
貼左 唔敢裸跑,不過貼完原本個case唔岩用,裸跑背面一段時間,手感好爽
點解冇人講led 燈底下有flickering /banding 個問題,係咪唔覺得有問題
係有呀,不過過多陣又冇事而且影出嚟又冇影響咪唔理
Google都唔理咁我都冇計
終於得閒搞,要啲時間習慣下
想入部pixel2 e家部sony越用越廢
巴打們都係上網買 定係去深之都買
相冇問題,但片真係有一條條
緊係上Google us 買之後拆禮物啦
我覺得裝左之後有好微既lag
諗緊新年黎買 影相係咪真係咁正
邊部Sony
Android One 軍事級三防 Sharp S3 日本上市

去年 Google 宣佈將 Android One 升呢,變成跟 Nexus 和 Pixel 手機類似,採用原生系統的中階 Android 手機, 小米 A1 就是其中之一。日本方面最近亦有 Android One 手機準備上市,Sharp S3 將會在本週內於 Softbank 和 Y! Mobile 兩間電訊商開售。

Sharp S3 擁有 5 吋 Full HD IGZO 螢幕,搭配 Snapdragon 430 處理器、3GB RAM 和 32GB 儲存,前後鏡頭分別為 5MP 和 13MP,並內置電池為 2,700mAh。論配置不及小米 A1,但 Sharp S3 亦有其賣點,有黑、白、綠、粉紅 4 色機身選擇,具備 IP68 防塵防水,並且達到 MIL-STD-810G 等級三防。

https://www.youtube.com/watch?v=RqTjw-Bw6Js
多色版pixel 黎
之前用開pixel XL ,夜拍我覺得好正
唔係pixel黎, 只係android one 其中一部機
我意思係個樣
咁計既話上代仲似
都2018 啦 仲係咁既樣
xperia compact 影相又廢 越用越疾 whatsapp sd圖都要load 幾秒先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞