Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
冇收到
Nexus 7 1gen ,gnexus 用家
第一代7,4,5用家,無收到

收到個d應該自己買過pixel水貨??
月底的世界行動通訊大會(MWC)上,我們幾乎可以確定看不到LG 2018年新旗艦機,而根據近日的消息,這支代號「Judy」的手機將使用全新「MLCD+」螢幕、大小為6.1吋,由於白色子像素(sub-pixel)將成為RGBW矩陣的一部份,顯示將更加明亮(在800nit的範圍內),同時比典型的IPS LCD螢幕減少35%電量消耗。

lg連自己都唔用poled
睇過啲人講有可能係仲用緊nexus先有
我仲用緊都冇
心思思想買
想問下, 我部pixel冇啦啦用用下熄左,冇哂畫面, 按實power制又冇反應,又開唔到機
插火牛又冇charging個icon, 用USB線插電腦又冇charging icon,
但電腦又sense到有USB connect to電腦而有聲出
應該如何是好

Google Assistant may support 38 more countries and 17 more languages in 2018
今年pixel 3都唔會有行貨 死心吧
台灣會有wor
咁就唔知喇 因為嗰個人張cap圖係nexus嚟
同埋有啲人有幾部都冇 唔知google係根據咩嚟決定
你幾耐冇上網
我用過N5, N6, 5X, 6P, Pixel
可能咁所以收到
自推一下
插電腦有反應 你去睇下電腦detect到佢係咩devices ?
qualcomm hs usb qdloader 9008 (COM3)
原本係乜都detect唔到, 係不明的USB裝置,係我按power+音量上+音量下, 3粒一齊按
電腦先至detect到上面qdloader 9008
thanks for reply
不幸地, 我宣佈你部PIXEL 磚左
TRADE IN?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞