Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
呢張貼我用緊, 不過我部係pixel xl.

唔好抱太高期望,所有痴邊位會出現嘅問題佢都會有。
佢個halo effect會因為你篤電話或者抹電話時出現,放低一陣又會消失,
另外有時會有噠噠聲(玻璃貼同個moon接觸的聲音)
上面2樣嘢我自己可以接受, 好彩嘅係冇(或者未)出現sensitive降低的情況,
amazon有report會出現呢個問題,但人哋喺美國spigen會樂意換俾佢。

但要同人夾的話,人哋嗰張有事你同唔同人搞?
我ok呀
但想問換既過程係點樣?
同amazon report個問題然後佢直接寄過張新既嚟?
定我要寄返張mon貼比佢先
我都知呢張野唔係perfect
但佢係現有既option嚟講係最好個張嚟
pixel 1又冇curve貼
得wo.
有人寫負面review時會收到spigen offer換貼,不過我見係爛貼或者痴完甩出嚟嘅情況,
佢哋唔會因為halo effect/有聲換貼。

另外可以主動聯絡佢哋換貼。

詳請點做我就唔知,因為咁細銀碼我預咗硬食,海外佢一般都唔多理。
spigen 個張都係dots
巴打你唔用呢張?
冇dots
我用緊
想買pixel 2 128gb,想問係鋪買同網上買差幾多錢?連埋運費
用左一陣就比女朋友跌爆左
係咪要mail 番去Google
但都係中間冇痴到
我部pixel 1係用緊呢張呀, 全痴架
我係咪應該咪呢張又全痴又curve貼
係咪都冇dots?
訂多左部細機64,有冇人有興趣
全痴又點會有dots
幾錢
點解咁多人會訂多
mon貼就話會訂多啫
成部機都可以訂多
有無巴打cyber Monday 買仲未收到個 home mini email
反而想問訂過黎連運要等幾耐先到香港?
好冇用
home mini 5號到hk
tg 傾?id:Fmdorjg
好用
有性趣
有冇巴打都想買我今晚訂諗住
另外想confirm多次個貼係好似s8個貼咁邊位有curve?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞