Nexus/Pixel 系列討論區(8) 有買趁手

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
當speaker 用,較下鬧鐘呀燈呀果d,我就學緊日文,有時會叫佢做下翻譯
有冇巴打用細機pixel 2? 拍片係咪用電好快?
hey Google, can I teach you Cantonese?
唔明點解mibox 國際版detect 到廣東話但Google home 唔得
因為google home 係google assistance 黎架囉, 本身google assistance未support 廣東話
明明做到既
係連住wifi嘅情況下
google個app係食得最多電(offscreen)
而家熄左佢九成notification同埋feed唔知有無幫助
想放部nexus6P黑色,應該放幾錢,冇用套所以花花地,功能完全正常唔lag
做咩?我都唔想離開google,但我真係想要影相個portrait mode 而pixel 2又太貴
想問 如果要幫nexus 5x 換電 淘寶買電池 會唔會伏 手機店換電閒閒地幾百蚊 學生哥無錢

集運??
當年既兄弟機

當年既兄弟機

BASEBAND VERSION - N/A
OG 刷個扮NEXUS 既Bootloader 係咁
貴?
爆左Mon 點算
咩機
係us store 訂pixel 可以直接送黎香港?
定係集運過黎?
同埋係咪會sim lock?

唔會直送
用bns運
unlock版咪無lock
有冇pixel 1用家要買冇dots mon貼?
我個張唔知做乜事要突然入晒塵
想買過張 spigen full screen protector
有冇巴打有多張黑色或者一齊夾份買share運費
張貼8.99USD加運費/人頭
買左一星期既Pixel 2 xl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞