南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
有咁高
有咁高?
乜野香港隊踢到咁既成績仲想點
睇到想嘔
咁呢樣我就從來冇抹殺到嘅,但班傻閪講撚到冇Kim嘅全部香港球員體能就即時降低50%咁,打機出裝咩屌佢老味
Kim收30萭一個月,好高薪㗎,點解唔可以對佢有要求
有咁高

澳洲國家隊教練係135萬美金一年,高唔高睇你點比
下撚次都係一樣咁嘅分組先上水啦你條on9
有睇香港波先講野啦屌你老母鳩up就叻
點會無睇呀,講野
你對比番早10年8年港隊既心態先啦,輸波當無一回事咁
on撚鳩
成班半場無氣
唔撚講仲以為牙Kim做埋港超所有球隊嘅體能教練啊

咁你又唔好咁講,當年的確係佢將提高體能呢樣帶去南華,其他隊先跟風
咁呢樣我就從來冇抹殺到嘅,但班傻閪講撚到冇Kim嘅全部香港球員體能就即時降低50%咁,打機出裝咩屌佢老味

無當年嘅kim依家香港足球應該真係得50%
人地有功先加佢人工
況且就算你出呢個價 有料嘅都唔教港隊啦
係咪真?屌你即請甘仔啦
搵返多啲本地新仔就真 依家後生嘅得黃威同樂仔
呢樣唔知,但唔會係宜家走就冇體能囉
中撚哂
好心忽然球迷 隔唔中睇一次果d收皮啦
識波都知KIM係廢物
唔係你一句邊個帶得好過佢就話我地盲反
咁你潛返4年上黎binc啦傻閪
班球員咁撚廢 哥迪奧拿都教唔掂啦
一定啦 足總最鐘意圍威喂
成日講兩和中國,我仲以為馬代同不丹俾佢食咗 同埋香港一定係屌打到中國冇射門啦
全世界低組別聯賽都可以應用呢句
真係當人唔睇香港波
甘巴爾?不了 佢依家帶到西流兵變 助教又走佬 場場排埋D奇怪陣搞到比人大炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞