南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
陳曉明真心識教,有戰術有form,
人地本身係亞協足球導師,
有戰術素養,
比著其他國家,以佢 quali,一早大把世界,
不過香港人最鍾意睇低自己,
硬係好似有外國護照先有準咁,
浪費左佢 [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img]
識教無用 佢衰在唔係著名紅褲子出身
啲土炮唔服佢
以前天水圍飛馬就係咁
覺得佢有料過朱蛇

曉明sir 真心有料

可以教到唔識踢波既澳門而家係國際舞台唔會比人強姦

令到班廢物踢到有板有眼

冇錯
上場對吉爾吉斯本身以為慘敗點知入返3粒
我諗香港都做唔到
等曉明sir爆料
d記者就繼續煲,令港足上番社會主流討論層面
陳曉明真心識教,有戰術有form,
人地本身係亞協足球導師,
有戰術素養,
比著其他國家,以佢 quali,一早大把世界,
不過香港人最鍾意睇低自己,
硬係好似有外國護照先有準咁,
浪費左佢 [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img]
識教無用 佢衰在唔係著名紅褲子出身
啲土炮唔服佢
以前天水圍飛馬就係咁
覺得佢有料過朱蛇

曉明sir 真心有料

可以教到唔識踢波既澳門而家係國際舞台唔會比人強姦

令到班廢物踢到有板有眼

冇錯
上場對吉爾吉斯本身以為慘敗點知入返3粒
我諗香港都做唔到

連無咗澳門球王嘅澳門都撚得掂
認真我係覺得曉明同馬里奧arm教香港
所以唔係一味護金
只係睇唔過眼連登可以將一名無功都有勞ge人臨死仲要鞭到一文不值
既然佢都如你所願走左
你地仲成班怨婦咁數臭佢 好睇咩

你話我spin到去反日反韓
首先我唔係單單打打
再者係池田同金 兩個人走個時 連登ge口氣的確唔撚同
有證有據
我護金都仲有東亞運同兩和蝗國做理由
池田操體能都比你地吹到佢好似先係贏波功臣
再者連登仔個風氣係點大家都心照啦
唔好一味話我spin就掩飾呢件事 人有偏心係正常
我都認我反日 但絕對唔會崇儒家南韓
實際金sir有功績個時 幾多高登仔話佢係唯一一個好的韓國人
咁都證明左對佢國籍個立場係有偏私啦

我反雲加都會thank you and time to say bye la
我對金一樣
大叫kim out既人一定係無睇過黎祥同家明sir既港隊
打到成舊屎都仲要吹到自己係體力化足球
金仔俾pat屎佢都教到有粒米都算係咁
而家仲為之後港隊年青華人球員有落場機會都算係咁
睇好樂仔之後可以做港隊華人球員既代表人物
足球呢d野真係良禽擇木而棲
金仔有好路數真係唔想屌佢無本心
不如問下港足總點解留唔住人好過啦
你係有心搞既...我又唔信係本地踢過既金仔又走得咁急咁核突
大叫kim out既人一定係無睇過黎祥同家明sir既港隊
打到成舊屎都仲要吹到自己係體力化足球
金仔俾pat屎佢都教到有粒米都算係咁
而家仲為之後港隊年青華人球員有落場機會都算係咁
睇好樂仔之後可以做港隊華人球員既代表人物
足球呢d野真係良禽擇木而棲
金仔有好路數真係唔需要屌佢無本心
不如問下港足總點解留唔住人好過啦
你係有心搞既...我又唔信係本地踢過既金仔又走得咁急咁核突
唔會話佢冇貢獻
但為左港隊著想既話佢真係要走
單靠一鋪熱血係做唔到領隊
真心 摩力克果場係最深刻,好明顯見到打法唔同左,可惜,佢攪唔店d 政治
根本大把人覺得佢走係冇問題, 只係呢度有啲人都仲要繼續鞭到佢咁多年嚟都係嘥氣嘥時間
你搵池田黎比真係唔全面
池田喺港隊最旺盛嗰時先退緊係多人吹奏 金判坤嗰時咪又係比全城吹奏

再講 東亞運冠軍同世盃外可以令一個人orthodoxy 完全唔接受批評既話咁冇野好講
絕對認同東亞運世盃外佢有功勞 理得佢狗屎運定乜
但下下拎呢兩樣做免死金牌護航就有啲
護航無意思,佢走已成事實, 而事實亦係佢近2年已經帶唔到新衝擊俾港隊呢樣已經夠理由換帥。
契仔mckee場場正選 波又攞唔到 波又射唔到 成日讚佢勤力 踢防中啦咁
條友上場對黎巴嫩進步左好多
對強隊/同級係要出mckee落埸搶, 9跑啦
但kim 就主攻都要出
香港隊何時給人有希望?做球迷應該心水清,邊個做依個位都係一樣,香港全部都老闆波,老闆串金做咩用咁多佢既人,整傷點先?
如果金每次選人唔洗問過所有老闆,邊個做都無問題。
好多人唔選或選唔到,唔係金話要就要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞