南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
都叫一齊捱過 唔通攬住到2046先叫有義氣咩

邊支隊係一個領隊係到一世唔會換?

日日係到叫kim out
到人地真係走又屌人做乜走

搵連登仔教啦不如
做咩咁負皮
咁想佢走而家咪走左囉

點知連登仔諗乜

而家成功叫到佢走又負皮
不嬲叫佢亞盃外前走,依家打到淨返一場作客北泡非勝不可先黎走

其實依家肯定佢係即走咩?
新聞咁報

2012年開始執教香港足球代表隊南韓籍教練金判坤已於日前辭職,返回祖家加入南韓足總,擔任南韓國家隊顧問委員會主管。

即係已經閃咗?咁足總又話稍後公布詳情?
成日叫人走 依家走又屌人
係咪因為咁所以廖俊輝自動變左a隊教練郭家諾變b隊
走左大撚晒 唔撚屌得?
而家唔係引咎辭職 係自己r到工便就著草
追post pls
依家踢淨一場外圍賽走左去
唔撚屌得?
係走就一早走啦,六月時仲講到好好聽話最香港亞洲盃出局就走人,宜家搵到好碼頭就即刻劈炮
邊個話要用返土炮教
請金判坤舊錢大到
依家係屌緊未完約就走 仲要下場係亞洲杯資格生死戰喎
個風都傳左半個月,話南韓高薪請佢過去,應該係即走
如果搵本地班廢物教就死得
穩守突擊
成班半場無氣
唉,平時唔睇港超學人撐Kim嘅人真係可憐,我唔敢講宜家有埋周定洋嘅台灣會唔會真係嬴到香港,但人地上年先俾香港大炒完,你想話球員廢累到Kim廢咪直接講囉
成班以為自己好掂有得揀
做咩咁負皮
咁想佢走而家咪走左囉

點知連登仔諗乜

而家成功叫到佢走又負皮
不嬲叫佢亞盃外前走,依家打到淨返一場作客北泡非勝不可先黎走

其實依家肯定佢係即走咩?
新聞咁報

2012年開始執教香港足球代表隊南韓籍教練金判坤已於日前辭職,返回祖家加入南韓足總,擔任南韓國家隊顧問委員會主管。

即係已經閃咗?咁足總又話稍後公布詳情?
個風都傳左半個月,話南韓高薪請佢過去,應該係即走

咁講真,依家大家都講到佢可有可無,佢幾時走有乜關係
香港足總方面回覆查詢,指明天將會有聲明交代Kim sir去向。
你恨到啦
問題係淨返一場生死戰,叫下手點pick up
香港足總方面回覆查詢,指明天將會有聲明交代Kim sir去向。

上曬報紙 聽日先出聲明
個班所謂球星

上曬報紙 聽日先出聲明

btw 係咪因為就放工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞