南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
好大枝野

韓國足協公告稱,國家隊選拔委員會是管理、支援各級國家隊的小組,在國家隊事務上有委任及解除人員職務的權力,成立小組是要加強對國家男足在明年俄羅斯世界盃、國家女足在明年亞運會的管理及力量,首要工作是委任奧運隊主帥。

kim而家揸住泡菜國家隊生殺大權
一陣又胃痛
算唔算好高職位
好大枝野

韓國足協公告稱,國家隊選拔委員會是管理、支援各級國家隊的小組,在國家隊事務上有委任及解除人員職務的權力,成立小組是要加強對國家男足在明年俄羅斯世界盃、國家女足在明年亞運會的管理及力量,首要工作是委任奧運隊主帥。
算唔算好高職位

應該係神臺位嚟
請番自己算啦
幾啱佢做,kim玩政治勁過戰術
走啦你香港隊冇你咁又唔係唔掂
到宜家一個獎項都冇吃撚屎啦
符合香港核心價值
對雙方都好
走啦你香港隊冇你咁又唔係唔掂
到宜家一個獎項都冇吃撚屎啦

東亞運
好巴閉咁喎
ff
以kim黎講, 我覺得亞協4強成就比東亞運大
唉唷
駁唔到扮哂野牙?
喂,諗到點駁未
一早話左韓狗係垃圾係賤種
反kim: 零戰術
陳偉豪: 金判坤在任期間,港隊可跟西亞球隊踢得不相伯仲,已十分難得,即使近年成績停滯了,起碼停留在一個不俗的水平。「但人總是貪心的,總想要更多。很多人說金判坤戰術保守,但即使換上新教練,事情會立刻變好嗎?球迷會給予新教練時間去爭取成績嗎?不會的,一、兩場沒成績,就會說要換人了。」

反kim: 亂選人
黃洋: 「我自己都很無奈,如果你身處香港隊,又或是踢港超聯的話,你便知道這班決選球員是香港聯賽中最好的。」

利申: 如果搵到KB/甘巴爾簽長約就支持kim離任
成班撚屌喺度話咁叻連登仔去教
屌個廢kim係咁叻收咁貴人工又唔見佢自己走去搵料起對手底
問番球迷攞料又唔見佢出番人工俾連登仔
其實大豪咁講
咪簡接同意緊戰術唔掂囉
已經跳船, 唔洗你支持
不過唔睇港超嘅又係唔識曾昭達係邊個

班仆街最叻就話香港球員廢,要求佢地組織同識攻係太高要求

屌有睇過上季元朗,甚至年頭港隊c隊班後生仔都知根本香港球員係踢到似樣既進攻波,爭在教練點比指示
正正係班入籍兵先收窄同西亞差距, 同kim冇好大關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞