南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
香港唔係有熱血就得,香港運動項目好現實,問題係你做唔到成積,做唔到精英項目,政府資助會減,長遠只會影響青訓,Kim Sir 一早講過,所以當時佢先會重用入籍兵。
成個post 令我諗起男兒當入樽全國大賽第一場
香港波真係需要成績需要好睇咩 班球員團結大家開心一齊支持 輸又點
但香港人唔識 香港球員唔識
踢國家隊者
香港唔係有熱血就得,香港運動項目好現實,問題係你做唔到成積,做唔到精英項目,政府資助會減,長遠只會影響青訓,Kim Sir 一早講過,所以當時佢先會重用入籍兵。

墓奧 真祖?
陳䁱明:
好多人想我講幾句鞭屍,佢d野我暫時無謂爆。不過今日咁多圈內人開香檳,你就知呢個人的品格。
真祖係港超神射手喎,唔揀佢點都講唔通
留明食花生
揀佢但放佢踼中場?
我無話KIM咁放佢冇問題, 我係答上面話揀真祖無問題
揀佢當然冇問題,發揮唔到佢地既能力教練咪有問題
煩撚完未 剩係得呢個垃圾論點
係就逐場拎出黎討論
引咎辭職 vs 不負責任辭職
剩係適應足總狗文化都應該好耐時間
呢點我覺得金判坤係處理得幾好
我無話KIM咁放佢冇問題, 我係答上面話揀真祖無問題
揀佢當然冇問題,發揮唔到佢地既能力教練咪有問題

一個一個問題答啦,我答人哋話揀真祖無問題,你又要拉擺位發揮嚟講

有時真係睇到暈,明明大家都係覺得kim走係好事,但就喺到抝邊個個原因合理啲
搵英超黎比
咁揀辛祖冇問題,呢個我諗有睇本地波都唔會否認
香港人就係咁,輸打驘要。
2008年帶南華亞協4強
2009年東亞運冠軍
到近年兩和中國
帶住香港波,有幾多個教練做到?
佢逗呢份人工,呢份CV,對得住香港班老細同球迷啦。

「也許我是一個垃圾教練,教不到你們足球技術,但一定可以教你們做人的態度。」

屌你老味佢逗咁撚多錢賽前準備功夫都做唔足仲要問番球迷攞料
你仲好意思話佢對得住球迷
佢有冇嘔番份糧出嚟俾球迷呀
光環大到 香港人真係
好有爭議架啵不嬲都
撐金狗黎黎去去都係東亞運/ 兩和中國/ 香港隊限米煮限飯 仲想點/ 你估對手好易食?
咁鐘意loop舊野 唔怪得會撐金狗
講真d 人腳本身都廢啦 唔好睇個排名啦 你估英超輪住成日踢咩 英超都會爆下冷啦
足球本身就唔係單單牌面高就贏硬
再講香港足球本身差
咪當比句教練合約內完成佢想做既事去打 青訓又幫到手
而家唔係球會 冇得下下重金買人 就算有外藉兵過得黎踢勁極都有個譜啦
唔好話撐唔撐個教練
如果有心想香港隊發展落去既根本唔係將問題歸落去教練到
本地聯賽 足總 政府 香港資源多的是 咁多年來都好多人踢波
但就冇得發展 每個人都係熱潮過後 因為次次港隊都要打到成績先有宣傳機會
但明明你當佢商業咁睇 係應該有平穩又長遠既宣傳同播放 下下玩熱潮去帶 出黎 邊有咁多個費夾遜同你玩咁多年
識教無用 佢衰在唔係著名紅褲子出身
啲土炮唔服佢
以前天水圍飛馬就係咁
覺得佢有料過朱蛇
下任會係邊個
你都on 撚鳩嘅,唔夠講就spin 到人崇日反韓,我幾時有啊屌你老母個臭閪
迷Kim 就係咁垃圾,咩叫挑骨頭?佢對中國係咪贏撚咗啊?仲要屈鳩我崇日,都唔撚講我成日笑鳩崇日撚喇,永遠唔撚夠講就鳩spin, 仆街死啦去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞