南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
陳曉明無可能啦
果陣同班老屎忽好似有牙齒印
BREAKING: According to Korean news sources, Hong Kong national team coach Kim Pan-gon has been appointed as chief of the Korean FA national team supervisory committee. His official resignation as HK national team coach is expected shortly.

hk national team?
香港球迷真難服侍

用本地華人又話選人有問題
用晒入籍兵又話冇華人

用穩守戰術又話保守
用進攻戰術又話進取得濟

英超西甲教練黎到香港教咪又係差不多,d野要慢慢培訓出黎,冇番d時間識飛咩

今次最好連登仔應徵去教港隊
你講嘅嘢連登港超post 幾撚時有咁屌過啊 抽水狗死撚開啦
追post收撚皮啦你
其實不嬲都係咁
係有D香港人自貶自己地位
係咪選擇性失明啊 冇人駁好撚悶 講句係足總逼佢咁出都好啊
牙kim有進攻戰術既咩?排433 451 352乜鳩野陣都好出到黎都係得個守字
佢最撚叻咪當D人既NUMBER大兜亂囉
睇撚到自己人都唔知邊個打邊個
其實做乜?
啲人邊敢駁
平時都無睇
精神有問題 喺到打稻草人
話負責招聘大小國腳教練
鋪路做南韓主教練
屌 人地撚知邊個係墓臭金威av咩 人地只識英雄輝 陳7同歐沖架渣
同d人世界杯先睇波就屌鳩睇開波嘅人一樣咁肉酸
幾時先有機會見到廢金帶尾場亞洲杯外圍賽呀
等左十年啦
留意到迷Kim全部都好似人肉錄音機咁 講極都係呢D廢話
牙kim有進攻戰術既咩?排433 451 352乜鳩野陣都好出到黎都係得個守字
佢最撚叻咪當D人既NUMBER大兜亂囉
睇撚到自己人都唔知邊個打邊個

kim
433>901
451>901
343>901
屌你老母啦
見到咩用進攻陣話佢進取真係笑撚咗,呢樣係想屌都冇得屌啊
你講嘅嘢連登港超post 幾撚時有咁屌過啊 抽水狗死撚開啦
精神有問題 喺到打稻草人
同d人世界杯先睇波就屌鳩睇開波嘅人一樣咁肉酸
見到咩用進攻陣話佢進取真係笑撚咗,呢樣係想屌都冇得屌啊

有...有架
有排過433架...

排過 冇用過
金判坤將專責處理任命國家隊教練,而首要任務是為 2020 年東京奧運代表隊物色教練。

轉行做HR姐...
雲巴士頓果個位?
佢夠料教泡菜?
supervisory commitee
其實做乜?
鋪路做南韓主教練

一定唔會,呢個位應該就係睇中佢連香港啲19老細都搞得掂,知道點揀一個識咁玩嘅教練。

依家呢個算係行政位,無鑊孭又有高薪,肯定唔會再教波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞