南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
冇架,純粹班迷Kim黨講撚到成個球圈逼走佢,但明明佢份新工仲好水過宜家
公眾假期,呢個回覆已經要收OT錢
到時係會話冇全土炮球員
台灣半隊大學隊嚟咋
即係香港班所謂職業仲屎過人地大學生
唉,平時唔睇港超學人撐Kim嘅人真係可憐,我唔敢講宜家有埋周定洋嘅台灣會唔會真係嬴到香港,但人地上年先俾香港大炒完,你想話球員廢累到Kim廢咪直接講囉
即係kim 係一年之內大幅削弱左香港隊?

kim唔識教主攻好似old news嚟
喂你知唔知金判坤年薪幾多夠請咩級數教練
主場對北泡,明明可以贏,佢就搏和
作客馬拉,都唔知佢排左個咩陣,av打6號位
作客對新加坡,我真係唔知佢踢乜野
主場對黎巴嫩,打小個想搏嘅時候,去到好後段先換子彈出黎搏,得個小小時間你叫人點搏?

亂咁揀人,金威墓臭,不在話下。亂排人,妹妹打攻中係咩玩法?打左一兩場唔work,仲夠膽死繼續用妹妹打攻中。卓耀國生性返兼有貨交又唔用,雖然你地唔睇港超可能唔知卓耀國係邊個

好明顯專登撚你地啦
牙Kim一撚定係唔收錢教香港啦
如果請唔到外國教練 不如試下陳曉明
我肯定比班土炮教練教仲衰
成班以為自己好掂有得揀
喂你知唔知金判坤年薪幾多夠請咩級數教練

唔係百幾2百萬咩?
睇過下教國家隊人工一般冇球會咁高,3-400萬港紙都請到個CV ok既
如果請唔到外國教練 不如試下陳曉明

佢睬你有味,依家無壓力又有糧出唔好?
講啲球員名其實冇撚用啦,班友香港隊比賽時入場打下卡咋,撚識啲球員乜水咩
又大把人冇睇呢兩年港隊,跟住衝出來柒
90分鐘換基奧搏殺
辛祖中場
零進攻戰術
俾新加坡壓住打
記者會自爆戰術
儲換人印花
三場用三個人客串左閘
如果搵唔到外國教練 而又唔係請佢既話肯定又係搵番D老屎忽/垃圾黎做
試下搵連燈仔去教
以前人腳冇咁好又係嗰個成績 而家多左入藉兵整體勁左又係嗰個成績 你話教練有冇責任?真係單純球員心態問題?選人 臨場調動呢?
唔撚講仲以為牙Kim做埋港超所有球隊嘅體能教練啊
Kim收30萭一個月,好高薪㗎,點解唔可以對佢有要求
唔通對關島,台灣, 澳門嗰啲打主守?
場場對手都係西亞中日韓咩
用下個閪腦啦屌你老母
台灣半隊大學隊嚟咋
唉,平時唔睇港超學人撐Kim嘅人真係可憐,我唔敢講宜家有埋周定洋嘅台灣會唔會真係嬴到香港,但人地上年先俾香港大炒完,你想話球員廢累到Kim廢咪直接講囉

唔好比佢陰到
個討論點明明係講緊台灣換人後勁咗
有睇香港波先講野啦屌你老母鳩up就叻
點會無睇呀,講野
你對比番早10年8年港隊既心態先啦,輸波當無一回事咁
on撚鳩
成班半場無氣
唔撚講仲以為牙Kim做埋港超所有球隊嘅體能教練啊

咁你又唔好咁講,當年的確係佢將提高體能呢樣帶去南華,其他隊先跟風
台灣半隊大學隊嚟咋

香港打主攻

有生之年有無見過
唔通對關島,台灣, 澳門嗰啲打主守?
場場對手都係西亞中日韓咩
用下個閪腦啦屌你老母

省港盃班c隊都攻得有板有眼過kim隊a隊啦,睇得少波衝出黎柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞