南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
我講個現象出黎而已
笑死
又大把人冇睇呢兩年港隊,跟住衝出來柒
90分鐘換基奧搏殺
辛祖中場
零進攻戰術
俾新加坡壓住打
記者會自爆戰術
儲換人印花
三場用三個人客串左閘

抽水個班撚屌做乜唔覆下呢個comment
基奧辛祖係邊個都唔知啦
重點覆呀

杜奧巴都唔識
喂,人生XXXX 你做咩唔駁下啊
香港普巴
係前面妹都算 放佢係中場妹先大撚獲
主場對北泡,明明可以贏,佢就搏和
作客馬拉,都唔知佢排左個咩陣,av打6號位
作客對新加坡,我真係唔知佢踢乜野
主場對黎巴嫩,打小個想搏嘅時候,去到好後段先換子彈出黎搏,得個小小時間你叫人點搏?

亂咁揀人,金威墓臭,不在話下。亂排人,妹妹打攻中係咩玩法?打左一兩場唔work,仲夠膽死繼續用妹妹打攻中。卓耀國生性返兼有貨交又唔用,雖然你地唔睇港超可能唔知卓耀國係邊個

呢度啊抽水狗
人地都唔識球員名點駁呀
OK
咁連登無人講kimout啦
我睇錯
北泡果場抽筋快過香港隊
喂人生重來柒頭,潛咗水呀?
我同意
其實連登無人講kimout啦
頭先我打錯
扮死狗
主場對北泡,明明可以贏,佢就搏和
作客馬拉,都唔知佢排左個咩陣,av打6號位
作客對新加坡,我真係唔知佢踢乜野
主場對黎巴嫩,打小個想搏嘅時候,去到好後段先換子彈出黎搏,得個小小時間你叫人點搏?

亂咁揀人,金威墓臭,不在話下。亂排人,妹妹打攻中係咩玩法?打左一兩場唔work,仲夠膽死繼續用妹妹打攻中。卓耀國生性返兼有貨交又唔用,雖然你地唔睇港超可能唔知卓耀國係邊個

對北泡你仲想點?陳俊樂入到個球都係負碌咋屌
妄想港隊係亞洲二線隊?你最勁既人踢緊中超冷板
人地對面韓光宋踢緊意乙架屌你老味

波底好過你 組織、體能飯飯都勁過港隊
我睇唔出搏和有咩問題

中超隊隊長都踢緊冷板
都唔知你係到都乜柒
講事實又不肯承認
揾食無話背叛與否
冇D咁既事 一定全部坐緊冷板
根本邊個教都係咁 心態問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞