南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
幸福藥業進攻泡菜市場
我要駁D咩? 我支持kimout, 而家要點
直線
咁你咪收聲囉
沖出黎柒做乜姐?
港足教練成廿皮一個月
Kim憑咩
即係唔可以講kimout?

要我駁, 同埋要我收聲, 即係點
唔止
笑撚死 troll乜鳩
啲傳媒成撚日報話我地唔滿意咁多入籍兵 所以先反kim 真係好撚on9
咁大個人唔好咁撚肉鳩酸啦
屌你 老實講 拎咁既人腳仲踢埋d死守波 都應該炒啦 只不過兩和中國同東亞運先令佢有免死金牌
成班連登仔又要屌人走 唔走又繼續屌 走左又屌 真係難服侍
佐迪 丹尼 黃威 黃洋呢d球員真係冇能力踢d主動d既足球咩
對馬拉個d都踢成咁 仲有咩籍口

屌係屌佢走得遲啊on9仔 你亞洲杯外圍賽前走都好 最後一場先走 下一手點準備?
甘巴爾俾西流炒未
基藍馬射罰球
dllm韓狗
背信棄義
全家落地獄
When I coach Hong Kong, I really want to die for Hong Kong.

http://sportsroad.hk/archives/184074

被南韓足總挖角 港足教練金判坤突請辭
https://hk.sports.appledaily.com/sports/realtime/article/20171226/57628687

依加咪唔係囉
泡狗必須死
係定律嚟

屌係屌佢走得遲啊on9仔 你亞洲杯外圍賽前走都好 最後一場先走 下一手點準備?

仲有3個月都ok啦,香港好多選擇咩
1個月出ad
1個月interview
真係無乜時間

仲有3個月都ok啦,香港好多選擇咩
1個月出ad
1個月interview
真係無乜時間

有心做嘅都會做定功課去面試啦,應該係
法圖斯中超隊長一定好廢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞