南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
事實上弱隊泊大巴成功本身除咗熱血外就冇撚戰術架啦,屌你老母個臭閪講事實就話人崇日,what a fucking logic?
全盛時期呀帥唔用
用假波足球先生
場場冇料到都出佢
到呀帥回塘就重用佢
垃圾朱就收皮啦淨係識屈質素鳩斬
你條on9仔係咪現實生活俾個崇日撚食撚著,之後有妄想被逼害症,妄想乜柒唔同你意見嘅人都係崇日啊傻閪樂天狗

痴撚線
有料過傑志豬同話依個人好波過羅狗威/基奧有咩分別
Kim 30萬月薪
年薪360萬啊

都教到咁撚樣啊,點解唔可以屌?
屌那星 港隊喎... 教到咁撚樣 得閒有獎比你打下飛機 指意班大帝你想點
陳曉明真心識教,有戰術有form,
人地本身係亞協足球導師,
有戰術素養,
比著其他國家,以佢 quali,一早大把世界,
不過香港人最鍾意睇低自己,
硬係好似有外國護照先有準咁,
浪費左佢
識教無用 佢衰在唔係著名紅褲子出身
啲土炮唔服佢
以前天水圍飛馬就係咁
覺得佢有料過朱蛇

朱蛇淨係識望人對波
其實佢講得幾好

所以佢真係唔啱做教練

一味淨係講熱血而完全冇戰術既教練仲有咩用?
咁你咪覺得嗌 #wengerout 班阿迷都係痴撚線??
本身人腳有幾廢 你有冇比較返世盃外嗰時個陣容
選人同埋臨場調動呢啲都有得賴青訓?
季初東方踢得咁差都仲揀李志豪 帥 菊都冇問題?
帥踢右翼衛防守企位差 踢到叉晒腰都唔換 反而換走踢得幾好既黃威
仲有av緯打防中呢啲點解釋
青訓的確好有問題 但唔係完全解釋到金判坤教得唔掂既原因
理撚得你
邊個反kim邊個就係鬼
痴撚線 成日話人腳廢 屌你老味你走去選羅港威基奧緊係人腳廢啦大佬港超都踢得差啦
陳曉明全面發炮 網民曝陳Sir因金判坤粗景人治手段離開足總

網民爆料,陳曉明任職香港足球總會教練培訓經理期間,金判坤逼令陳曉明允許一名尚未有C牌的教練報讀B牌課程,事件有違專業操守及一貫規矩,陳曉明感到不受尊重所以離職。

金判坤背棄港隊後不少球圈人相繼表達自己意見,其中陳曉明不點名下評論金判坤,謂「今日咁多圈內人開香檳,你就知呢個人的品格。」, 更表示外間話佢好有心,一般外界以為既野,原來全部唔係,真相可能接觸過先知。暗指金判坤是戲子!

屌你老母
呢條弱智泡菜狗郁啲就話人哋崇日
佢喺joel個post 入面係咁屈支持kimout= 崇日囉
帶到一pat屎咁都好意思留低

近廿年有邊個港隊教練好過Kim?
摩力克

冇成續有踢法就話好
咁講 我搵而家柬埔寨 緬甸國家隊教練教香港你地一定收貨啦佢地教到隊波打控傳仲好過香港
係lor係lor
佢做到A league隊head coach都應該算無成績既[img]assets/faces/xm/hoho.gif[/img]
2次a league冠軍

講緊教香港冇成績呀
你講佢教其他把鬼咩
係第度教得掂就管得掂香
咁不如睇獎盃櫃搵人啦
成班連登仔又要屌人走 唔走又繼續屌 走左又屌 真係難服侍[img]assets/faces/xm/clown2.gif[/img] [img]assets/faces/xm/clown2.gif[/img]

屌係屌佢走得遲啊on9仔 你亞洲杯外圍賽前走都好 最後一場先走 下一手點準備?

比三個月時間你準備一場波都唔夠?
北韓場波3月頭先踢
佢2月28號走就話遲姐
一陣佢帶埋場波又輸埋先話你聽原來佢比南韓請左你味又屌佢點解唔早少少走

請人唔使時間?[img]assets/faces/xm/clown.png[/img] [img]assets/faces/xm/clown.png[/img]
玩得fm多?[img]assets/faces/xm/clown2.gif[/img] [img]assets/faces/xm/clown2.gif[/img]
你辭職就話走咗去啫
人地辭職唔使交接?
唔使等人見工?
唔使適應戰術?
唔使融入球隊?
唔使了解球隊?
唔使研究對手?
[img]assets/faces/xm/clown2.gif[/img] [img]assets/faces/xm/clown2.gif[/img] [img]assets/faces/xm/clown2.gif[/img]

講咁多野
西咸換左教練幾日已經有波踢啦
用國家隊比
克羅地亞都係最尾一場外圍賽前炒教練啦
不過你地又會話炒人同自己請辭唔同
但我純粹駁返你以上回覆
得返一場波
幾個月都唔夠請人
唔夠交接 研究對手
我仲以為你要同巴西踢世界盃決賽

都係個句
如果佢帶埋北韓場波輸左
然後佢先講你知南韓請左佢
你會唔會唔屌佢?
到時你味又數鳩佢早有兩手準備撚鳩香港人
搵英超黎比[img]assets/faces/xm/sosad.gif[/img] [img]assets/faces/xm/sosad.gif[/img] [img]assets/faces/xm/sosad.gif[/img]

樓上都有反金用摩力克教澳職成績黎類比佢教港隊啦

問心你全世界有邊隊波可以用兩個月都準備唔到一場波先?
唔知以為你講緊香港都係足球沙漠 冇自己足總呀 冇一個架構呀
利申: 係睇唔過眼你地過份高估香港先幫佢辯護

功績上面都講過
戰術?佢未教港隊前 港隊唔打鳩斬 有咩成績出左黎?
人腳好左就要打地面?問下摩佬

其他方面一味講台灣關島進步有撚用咩 又係靠派護照拉關係
亞盃外已經早早出局啦
除左贏巴林都冇場代表作啦

你話菲律賓 緬甸 越南個堆就真係勁左
而且踢法偏向控傳為主 佢地身型都唔高大(除左菲律賓搵個埋血統兵之外)
踢法好睇而有進步值得香港參考人地成個發展模式 而唔係純粹針對國家隊
越南入左亞洲盃
菲律賓都好大機會入今屆亞洲盃
緬甸直情入埋世青盃

雖然唔反金
但覺得陳曉明 同馬里奧會係比佢更好而又possible ge選擇

甘巴爾太依賴一套控傳打法
不過馬里奧好似剛剛比人請左 佢師父古柏戰術世界知名 如果搵到馬里奧教香港一定有進步
但希望長遠可以由曉明教
陳曉明真心識教,有戰術有form,
人地本身係亞協足球導師,
有戰術素養,
比著其他國家,以佢 quali,一早大把世界,
不過香港人最鍾意睇低自己,
硬係好似有外國護照先有準咁,
浪費左佢 [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img] [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img]
識教無用 佢衰在唔係著名紅褲子出身
啲土炮唔服佢
以前天水圍飛馬就係咁
覺得佢有料過朱蛇

朱蛇同金差唔多料炸啵

覺得曉明sir唔鐘意玩港隊政治就係ge
迷Kim 就係咁垃圾,咩叫挑骨頭?佢對中國係咪贏撚咗啊?仲要屈鳩我崇日,都唔撚講我成日笑鳩崇日撚喇,永遠唔撚夠講就鳩spin, 仆街死啦去

巴打 我有你假fb 一場相識 好聲好氣同你講啦
幾時有屈你崇日呀
我都寫明係屌緊成個連登風氣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞