南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
咁係咪宜家Kim走咗就冇50%啊柒頭皮
哇,你一定係未來返嚟,知道下次又抽到馬代同不丹啦
香港隊佢撚得掂 老細足球
唔講仲以為依家夠分出線亞洲盃
點會無睇呀,講野
你對比番早10年8年港隊既心態先啦,輸波當無一回事咁
on撚鳩
成班半場無氣
唔撚講仲以為牙Kim做埋港超所有球隊嘅體能教練啊

咁你又唔好咁講,當年的確係佢將提高體能呢樣帶去南華,其他隊先跟風
咁呢樣我就從來冇抹殺到嘅,但班傻閪講撚到冇Kim嘅全部香港球員體能就即時降低50%咁,打機出裝咩屌佢老味

無當年嘅kim依家香港足球應該真係得50%
呢樣唔知,但唔會係宜家走就冇體能囉

我個人認為kim應該走係因為佢已經唔能夠令香港隊有突破,佢無臨場戰術都算。其實睇佢揀人佢係想試啲人落佢嗰套,但係點都唔啱洗。當然我哋可以坐喺場邊話揀呢個唔揀嗰個,但正如你句呢樣唔知,可能揀大家覺得要揀嗰個仲衰。
其實作客馬代同不丹已經睇到Kim有幾廢,如果唔係基藍馬護空門同七爺狗屎運絕殺,Kim邊會捱到返旺角場拎光環
得啦得啦你最叻

睇下下次外圍賽拎到幾分
咁你潛返4年上黎binc啦傻閪
成日講兩和中國,我仲以為馬代同不丹俾佢食咗 同埋香港一定係屌打到中國冇射門啦
唔講仲以為依家夠分出線亞洲盃

上次真係算好彩 靚籤 仲有強國幫手加氣氛 唔係強國自己多手 邊有咁多人去睇
所以我從來都唔會話第二個一定會更好,但至少Kim唔走就一定唔會再好
感謝Kim東亞運同亞協四強嘅貢獻,但同時幾年前開始佢已經冇能力帶港隊有新突破
今次亞盃外仲要浪費入籍黃金一代
陳曉明,come on
佢應該唔想再玩足總權力鬥爭
佢個仔係我大學同學
問下佢先
叫佢返去當兵啦

咩U 咩科
一早好走 比班撚樣日日追殺 金仔你無爭香港人野架 有景唔好留係香港
陳曉明,come on
佢應該唔想再玩足總權力鬥爭

除非佢勁到去完啲足球強國教得掂再返嚟,否則邊個大佬會睬佢
估下邊個接手仲好 定用著副教先
估下邊個接手仲好 定用著副教先

列納
KB?
點解會有人覺得要kim out既人係反入籍兵?反而我見到好多係覺得佢浪費左呢批入籍兵
果陣揀兩隻金威都仆街啦
係黃威無啦啦上左身先少人記得佢都柒過姐
Kevin bond/曉明蛇啦
bond練幾日波都已經帶到改變
甘巴爾嗰套要慢慢浸先得
撈埋嚟講引埋班真心膠傑迷嘛
因為啲報紙亂屈反kim黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞