南韓傳媒報導金判坤將背棄港隊 跳槽到南韓國家隊 寸

566 回覆
132 Like 22 Dislike
Kim收30萭一個月,好高薪㗎,點解唔可以對佢有要求
有咁高

澳洲國家隊教練係135萬美金一年,高唔高睇你點比
咁想問下,
全澳洲有幾多人口?每場比賽有幾多人入場?足球帶來國民經濟較益同民生影響有幾大?

澳洲24.6m 香港7.4m 人口影響唔係最大
澳洲本土足球業唔叫蓬勃 尤其是早幾年
重點係成績吸引人 Glory Hunter係一大部分人既心理
成績同收益係相輔相乘
羅港威,大佬,呢兩兄弟,憑乜入
點會無睇呀,講野
你對比番早10年8年港隊既心態先啦,輸波當無一回事咁
on撚鳩
成班半場無氣
唔撚講仲以為牙Kim做埋港超所有球隊嘅體能教練啊

咁你又唔好咁講,當年的確係佢將提高體能呢樣帶去南華,其他隊先跟風
咁呢樣我就從來冇抹殺到嘅,但班傻閪講撚到冇Kim嘅全部香港球員體能就即時降低50%咁,打機出裝咩屌佢老味

無當年嘅kim依家香港足球應該真係得50%
迷金迷上腦

你都on撚9,我都叫迷金,2年前我已經有份嗌話要換人
Kim收30萭一個月,好高薪㗎,點解唔可以對佢有要求
有咁高

澳洲國家隊教練係135萬美金一年,高唔高睇你點比
咁想問下,
全澳洲有幾多人口?每場比賽有幾多人入場?足球帶來國民經濟較益同民生影響有幾大?

澳洲24.6m 香港7.4m 人口影響唔係最大
澳洲本土足球業唔叫蓬勃 尤其是早幾年
重點係成績吸引人 Glory Hunter係一大部分人既心理
成績同收益係相輔相乘

條友9噏就叻。

澳職入座人數根本比例上唔高,其實計返入場同人口比例,大概等如港超有3幾千人。wiki有講 a league 上季全部加埋嘅門票收入都係得177萬澳元,係連埋季後賽
雖然佢係廢,但而家臨急臨忙都唔知搵邊個教好 搵傑志豬做住看守領隊先有冇得諗
香港既體育係要有成績先有資助
真係多得政苦唔少

當然香港人口咁密集
聯賽入場人數都得咁少
自然無人肯投資
根本係雞先同蛋先嘅問題
罪魁禍首一定係姓霍果條撚樣
霍老對香港足球既貢獻比佢個仔敗哂
你肯定霍老對香港足球嘅貢獻唔係佢自己敗晒?
霍英東
香港無同佢傾新約
嘩...即係少女時代+崇韓就係你講果個人...幫吓韓國人口就等如係你起開底果個...
唔怪得反韓真係大口氣啲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞