[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
各位謹記上高登勿認真,更何況係連登
假膠煩膠中學雞每個post都有,更莫講話罵戰。
基本上睇留言都可以知道仲有冇繼續討論嘅價值
係啊,因為之前group埋一齊冇乜人理ps4,所以我開左ps4 post
你係咪好大壓力
屌人屌到咁肉酸都係第一次見
老鼠真係識得嘢多 打機都有嘢教到我地
[quote][quote][quote][quote][quote][quote]推啊
有性趣一齊打Rank嘅巴打麻煩留低你嘅psn
1.KingPlusBlue
2.Jack-cn
3.choyiu826
4.Three_w_
5.ckppkc
6.wai3393001
7.samchow98
8. Housemosq
9. jwjw9797
10.derek94126
11.KK-T800
新手,有咪
https://youtu.be/Et3suxJu5i0
繼續招募更多巴打一齊打Rank
[url]https://youtu.be/Et3suxJu5i0[/url
繼續招募更多巴打一齊打Rank

巴打同隊友真係企得太散
點解咁講
第一段片 睇到巴打策略係三方面進攻(頂,lobby,trophy窗
但係三個人都只係單打獨鬥 冇互相支援
當lobby嘅巴打入緊點嘅時候
應該要有人同時由west main入去 形成交叉火力
唔係嘅話lobby個人只係送死
你太認真啦 嗰場啲隊友幾參差,同佢做唔到cross fire 我都打自己。

我記得你有留名打rank,有機會一齊打rank再研究下。
應該係話哩排個個都係打緊自己
有冇新手一齊打casual
不如開個tg group
有無人次次入rainbow home page部ps4都會load到勁大聲 個情況其實好耐 以為會fix
唔係㗎,同你地打好有plan 㗎
守Bedroom 帶Castle Mira
牆封 Bedroom大門對住個兩面鐵牆
Castle 封 Bedroom+廁所窗 + 圖書館行過黎個個 Hallway 門
開左個 Hatch 去
Mira擺法就睇情況裝
有咩打法想俾下意見隨便問
答到盡量答,不過可能遲覆啲
Thx 其實我之前睇比賽都見過咁樣守,不過我總係覺得會守得好唔穩,淨係得castle 封個幾個位,其實都好危險
你要搞清一樣野
守其他位唔代表你要殺到人
唔夠打就走
Roam既作用最主要係要敵人晒時間捉你以致達唔到目標
隻 Game 殺人係重要,但完成Objectives更重要
我知啊,我意思係係上面個感覺好似好快就會被逼要放棄上面,晒唔到好多時間,btw 都係搵日試左先
想知mira有咩方法走到
office一受壓就冇位走
Mira裝完就落返去啦,唔會留上面。會交俾roaming 嘅hold住
2018推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞