[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
正確啲嚟講,遊戲內有兩種貨幣 - 聲望同R6 Credit。所有Operator都可以透過儲聲望去購買,包括DLC嘅operator (當然會貴好多)
如果你買左今嗰年度嘅season pas,你就可以直接獲得今年度嘅DLC operators,唔洗慢慢儲聲望。
以上有冇巴打玩?
有啊
幫推
又話玩嘅 特登早起咗兩日 兩日都無人理
Sorry我地齊左人 我通常9點幾就搵人打㗎啦,我見到邊個online就邀邊個㗎啦
終於儲夠錢 買夾定係lion好
夾啦
成日都唔識用韓妺
仆街到你
伏人買個最廢嘅
lion直接wallhack 行又死唔行又係死
dokka要聽聲 仲有得走遠啲避一避
夾咁好用都廢 其實兩隻我覺得都無話邊隻特別勁
另外趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. King3394416
6. winsonsit
7. cdfrxxy
8. jwjw9797
9. ahbeeaoa
10. Keithniel0301
11. vcheng92
12.wingchun0112
13. marcoy___
14. brianngan0724
15.asiannumber1
16.tung629
17. seefukhemo
18. man131131

銀仔一個 得閒夜晚一齊玩
仆街 最近單排打牌
啲隊友唔係00完場就係炸死人質
係咪痴撚線㗎?
Dokibie 要配合團隊用先比較容易發揮到。Solo嘅話,都唔係單靠技能去搵敵人位置,配合埋無人機會更加好。
有留名嘅巴打唔好意思,因為呢幾晚我地都Full team齊人打Rank,預唔到眾多巴打。未來仍然會邀請各位巴打一齊打rank。
我唔打rank但俾個意見大家,如果有巴打係Add晒咁多人,可以起PS4度開個group,想打就起個group度出聲/邀人
宜家個PS messages咁方便,唔好浪費左佢
都可以嘅。我呢家都係邀哂所有online嘅巴打
引用:#915瓏紋 • 8h
另外趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. King3394416
6. winsonsit
7. cdfrxxy
8. jwjw9797
9. ahbeeaoa
10. Keithniel0301
11. vcheng92
12.wingchun0112
13. marcoy___
14. brianngan0724
15.asiannumber1
16.tung629
17. seefukhemo
18. man131131
19. Red_532

銀仔一個 得閒夜晚一齊玩
編輯引用
連唔到線?
維護中
維護到幾點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞