[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我2017 9月開始玩,12月買左yr2 pass
宜家爭echo, 因為見佢1速同守點個種幹員? 所以無買
坦白講有啲角買左翻黎無點用過
echo 真心唔識用,所以無買
我覺得慢慢儲錢,同時慢慢學識玩呢隻game係幾好
仲有半個鐘就入TTS打喪屍
有冇巴打帶下新手(我)打rank
依家7x lv都未打過rank
留個psn俾我搵你

利申: 超廢
冇問題吖,我幾乎每晚都會打Rank
Psn KingPlusBlue
另外趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5.
6.
7.
8.
9.
10.

謝絕滑鼠撚,多謝合作。
另外趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. King3394416
6.
7.
8.
9.
10.

謝絕滑鼠撚,多謝合作。
編輯
[quote]另外趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
6. winsonsit
7.
8.
9.
10.

謝絕滑鼠撚,多謝合作。
幫吖!
做乜鳩嗰輸入法
推多嘢
今晚打唔打
可以啊今晚,會夜少少先online
推下

2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
6. winsonsit
7. cdfrxxy
8.
9.
10.

謝絕滑鼠撚,多謝合作。
加我一齊玩 銀牌1- gold 4 遊走

cdfrxxy
幫推 遲D 搵皇加藍你打
咩叫滑鼠撚?
傾用邊隻滑鼠定係搵auto aim滑鼠
我地呢度係Play Station 4嘅 Rainbow Six喎
冇留意
出返去先
我今晚都會online,不過要12點後
有興趣買 依家先玩會唔會太遲
召喚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞