[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
證明你渣,未成氣候
噚晚同FD打故事,去到要炸3條柱個位就過唔到版
再嚟幾次都輸
求攻略
唔好同frd打,排街場搵高手好快過到
遇岩2個街場用滑鼠就
屌你打機啦
講得好啊巴打,根本用鍵鼠個起點就已經唔同,無論係壓槍,轉身等,都係比手制優勝。都唔知仲有乜撚野好講,睇返條片,好多都係因為打得aggressive,經常對槍而贏gunfight 而唔係話有啲咩戰術,good call out 咁。根本隻game 就唔撚係咁玩嘅,防守方但係打到進攻方咁咁進取,然後就夠膽claim 自己係one of the best player ,屌真係好撚肉酸
Btw 裝滅聲器去打,sneaky sneaky 咁都幾過癮
最好笑係話自己係the best controller player in hk
人地有14k subscribe 架
好少用手制玩槍game
而家覺得用手制打中人已經好有成功感
呢排個outbreak仲可以拎黎練槍
server 又死左???
入game音樂好好聽
Outbreak啲片入面個俄羅斯人係唔係Lord?
同埋熱切好型
Yes, 係kapkan同偉大嘅Lord
outbreak 多怪到on鳩
我屌 乜echo個drone 打唔撚爆既咩?
我都想講 射哂成排彈都唔爆
新bug?
Ubugsoft唔出奇

係咪我手制問題 成日打單發個R2撳撳下會無反應
需唔需要換個新手制?
Ubi
好似幾好玩咁 突然加入喪屍mode
原來有隊友用mouse都可以話自己best player
咁pc有如果有隊友開外掛我冇開,睇黎都可以自稱best player
唔至單發 我連發都會突然射唔出子彈
不過發生次數比較少 可能玩100鋪會有一次咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞