[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
前排新加入,有無咩快速賺錢方法?
想買yr2探員但25000好貴

如果依家先加入r6 連一隻yr2都無 其實直接買pass係值得 狗牌可以買其他幹員 遲下如果有剩可以用黎買季度通用塗裝 我個人係推薦乜都無既新人咁做

唔想駛錢慢慢儲都完全無問題 唔需要羨慕人地有新幹員
呢隻game你要玩得勁 對槍準 聽聲準 搜敵快 一切都係靠經驗 真心要投放唔少時間煲先可以做到carry 唔係話靠買隻op新角就屌打全場

建議課金買點再買yr1同yr2既幹員包
各位用咩耳機玩?
各位用咩耳機玩?

astro a40tr mixamp pro
各位用咩耳機玩?

如果想平平地 又講到野呢?
各位用咩耳機玩?

Iphone耳機 加 支usb咪
各位用咩耳機玩?

ps4官方耳機
各位用咩耳機玩?

ps4官方耳機

千幾銀對我黎講好貴
各位用咩耳機玩?

panasonic RP-TCM 入耳式耳筒連咪 $148
純粹問 ps4 mouse係點運作?
各位用咩耳機玩?

原廠sony ps4 gold耳機
各位用咩耳機玩?

呢個真係至平之選 iPhone耳機幾好㗎

好似係用玩家老母壽命做能源
各位用咩耳機玩?

ps4官方耳機

千幾銀對我黎講好貴

幾舊水就 Cloud ii啦 ps4 pc都用得
真心好用 屋企有a50/cloud ii/revolver 只講r6用得最多都係佢

新手報導
新手報到
新角把步槍得單發
sem break 想買隻game 消時間
應該買邊隻?普通版??

最平睇下岩唔岩玩 長玩再買season 1,2角色包+season3 pass
新角把步槍得單發

副武器夠做啦
而且把步槍好穩 勁過buck把camas
新角把步槍得單發

副武器夠做啦
而且把步槍好穩 勁過buck把camas

副武把smg足夠打近戰
另外韓仔把槍 用過就知幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞