[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
2017 the last season
Operation White Noise

南韓進攻方operator - Dokkaebi
Dokkaebi會係2 speed 2 armour嘅operator,配備MK 14 EBR射手步槍 或者 Bosg 12.2 雙管散彈槍,加上副武器C75 或者 SMG-12。
佢嘅技能係可以hack入敵方嘅手機,導致手機發出聲響去搵出附近敵方嘅位置。Dokkaebi 只可以hack手機發出聲響兩次,防守方亦可以暫停手機嘅聲響。
另外呢家每一位防守方死後,都會掉落一部手機。Dokkaebi可以利用防守方掉落嘅手機hack入防守方嘅攝影機,包括Valkyrie嘅無線攝影機。

南韓防守方operator - Vigil
Vigil 會係3 speed 1 armour嘅operator,配備K1A 突擊步槍 或者 Bosg 12.2 雙管散彈槍,加上副武器C75 或者 SMG-12。
佢嘅技能可以令佢隱身於攝影機之中,當Vigil喺攝影機、無人機附近嘅時候,攝影機畫面會有類似雜訊嘅出現。Vigil嘅技能有時間限制及冷卻時間,另外每影響到一部無人機都會有分數增加。

波蘭進攻方Operator - Zofia
Zofia 會係2 speed 2 armour 嘅operator,配備LMG-E輕機槍 或者 M762 步槍,加上副武器RG15手槍。
佢嘅技能係一支可以連續發射4枚震撼彈及2枚衝擊彈嘅發射器。同Ela嘅震撼陷阱一樣,震撼彈會喺敵方附近引發。

新地圖 - 首爾塔
地圖會有一條升降機通道連接天台與兩個樓層,進攻方亦可以利用沿繩下降進入建築物。

新菁英造型 - Mute

彈道同步改善:
今次更新將會改善物件投擲與伺服器嘅同步(例如衝擊彈同手榴彈),確保物件投擲嘅位置係一致。
另外玩家嘅移動都會影響到投擲物嘅距離。
當玩家向前移動,投擲物會丟得更遠。
當玩家向後移動,投擲物會丟得較近。
當玩家向橫移動,投擲物會側向移動方向嘅位置。

手槍後座力改善:
手槍會比以往更少後座力,目的係希望手槍成為常用嘅武器選擇,而唔係冇哂主武器子彈先用。

新嘅狀態顯示:
更新後將會展示喺畫面左下角,
藍色圖示會係正面效果(例如Rook嘅裝甲)
紅色圖示會係負面效果(例如Lesion GU mine)

更多其他bug fixed:
Fixed - 破壞門口或窗口可以破壞詭雷嘅EDD。

以下省略三十幾項bug fixed,詳情請到
https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-AU/updates/whitenoise/index.aspx?ncid=209-2559---1-eml-31-29-R6S_WN_Batch_Teasing_SansStats--6-1--1117-6----R6SIEGE_C2W___R6S_WN_Batch_Teasing_SansStats_ID51209
屌,唔記補圖

新地圖 首爾塔

Mute 菁英造型
Thx 巴打
第三年roadmap

只會有2張地圖

第1季會有個operation outbreak,維持1個禮拜
相傳係喪屍mode

第3季亦會更新舊地圖
有冇人覺得white noise 個名好型但一轉返做中文就
有冇人覺得white noise 個名好型但一轉返做中文就

我都覺
第三年roadmap

只會有2張地圖

第1季會有個operation outbreak,維持1個禮拜
相傳係喪屍mode

第3季亦會更新舊地圖

前排新加入,有無咩快速賺錢方法?
想買yr2探員但25000好貴

慢慢儲其實係ok,最恨賺錢嘅方法有玩恐怖份子

慢慢儲其實係ok,最恨賺錢嘅方法有玩恐怖份子

贏多錢過輸 係咁贏就得

玩芝加哥豪宅撒走人質
https://youtu.be/_94weQ8FxCE

玩芝加哥豪宅撒走人質
https://youtu.be/_94weQ8FxCE

咁樣刷慘過返工 我寧願課金
推啊
Major league 唔夠人點打 啱啱開ps4見到下星期搞
新post入黎留個名

btw , Vigil + Castle 組合真係好勁
新post入黎留個名

點樣勁法?
新post入黎留個名

佢把狙擊散彈應該會再nerf
新post入黎留個名

諗唔到點nerf
nerf傷害應該會變垃圾
新post入黎留個名

諗唔到點nerf

唔會nerf囉,得個兩彈仲點nerf,你唔係damage搵鬼用咩
新post入黎留個名

點樣勁法?

我都想知點勁
新post入黎留個名

諗唔到點nerf

唔會nerf囉,得個兩彈仲點nerf,你唔係damage搵鬼用咩

應該會nerf少少射程
新post入黎留個名

點樣勁法?

我都想知點勁

X2
新post入黎留個名

點樣勁法?

我都想知點勁

X2

Castle封門
Vigil用shotgun打門板整kill hole
https://www.youtube.com/watch?v=skhLzKPVkUQ
新post入黎留個名

點樣勁法?

我都想知點勁

X2

Castle封門
Vigil用shotgun打門板整kill hole
https://www.youtube.com/watch?v=skhLzKPVkUQ

今晩試下

如果依家先加入r6 連一隻yr2都無 其實直接買pass係值得 狗牌可以買其他幹員 遲下如果有剩可以用黎買季度通用塗裝 我個人係推薦乜都無既新人咁做

唔想駛錢慢慢儲都完全無問題 唔需要羨慕人地有新幹員
呢隻game你要玩得勁 對槍準 聽聲準 搜敵快 一切都係靠經驗 真心要投放唔少時間煲先可以做到carry 唔係話靠買隻op新角就屌打全場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞