[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
收工推一推
新手岩岩咩mission都未做打左兩場casual
真係同CSGO好唔同
PS4用手制玩好唔慣,但已經覺得好正
無諗過乜制都唔識禁入到去都殺到幾個人,又贏兩場
想問D operator買邊隻好?? 每日賺金幣有冇上限?
點蹲低 (我知呢個問題好on9 )

新手岩岩咩mission都未做打左兩場casual
真係同CSGO好唔同
PS4用手制玩好唔慣,但已經覺得好正
無諗過乜制都唔識禁入到去都殺到幾個人,又贏兩場
想問D operator買邊隻好??

sledge, ash(攻
Rook, mute, kapkan (防
打得耐就會知自己鐘意咩打法
到時再決定main邊隻

每日賺金幣有冇上限?

點蹲低 (我知呢個問題好on9 )

㩒圓圏O
㩒一下係蹲
㩒耐啲係訓

另外ads緊㩒L3/R3 可以側身瞄
都可以買埋twitch同jager
唔該哂巴打

仲有我見到d 人物一開始有d係500蚊,有d係1000蚊,但我禁唔到入1000蚊果d睇??? 係要買左500先買到果隻既1000? 分別係能力上升? 槍呀其他野有冇分別?
因為一個部隊(顏色)有4隻角色
2攻2防
買第一隻只要500
第二隻1000
之後1500同2000

所以一開始冇乜錢最好分散投資
每個國家買一隻

所以一開始冇乜錢最好分散投資
每個國家買一隻

收到
個人覺得新玩派甲幾好
個技又唔洗考慮,人人受惠
支槍又有2.5鏡,同埋而家小左人用,唔怕比人搶
即係邊隻
Rook
同埋想問,打打下有個pack開完有d skin,但我之後搵唔返果把係咩skin,有冇地方可以睇得返??
同埋點先有得開果d pack
每一個Operator 都有佢獨特嘅槍,skin唔可以喺每支槍共用。
你要有嗰一個operator 先可以用嗰一支槍嘅skin。

Main page有一格係開alpha pack
有冇得查返開過咩skin或者自己有咩skin??
冇得一次睇哂所有
要逐把槍入自訂化畫面睇返
新手留名,速食年代好耐冇玩過新手期咁長嘅game
新手起碼要玩百幾個鐘
依個堅弱智
rainbow six 官網公佈左mid season reinforcements 我打左俾大家睇 希望我冇睇錯
ela個彈匣由50發->40
r6同 cs 根本冇得比
又nerf Ela
Rainbow Six Siege Mid season reinforcement

今次季中更新主要係Operator嘅平衡,其次係介面嘅改進,當然唔少得Bug fixed。

ELA :
Ela喺更新後,佢支EVO將會由50發子彈降調至40發。另外震撼陷阱對於移動速度同準星移動速度嘅影響時間將會下降為4秒,畫面模糊效果同耳鳴效果則維持7秒不變。(Zofia嘅震撼彈亦有同樣改動。)

ASH :
Ash支R4-C嘅傷害將會由41下調至39,超過25m嘅傷害則改為25。

CAPITAO :
Capitao支Para-308嘅傷害將會由43提升至48,超過25m嘅傷害則改為29。

TWICH :
電車嘅電擊子彈數量將由15發大幅下降至5發。

BENDIT :
Bendit嘅鐵絲網數量由3個減為2個。

LESION :
毒針陷阱嘅填裝時間由35秒加快為30秒。

炸彈模式嘅介面改進:
喺今次更新後,為左更容易分辨出邊一位隊友攜帶住defuser。當進攻方嘅隊友攜帶住defuser,會有新嘅圖示顯示。當進攻方冇攜帶住defuser,亦會有新嘅圖示。
另外,當defuser成功安裝後,畫面上嘅回合時間將會由拆彈剩餘時間取代。換言之更新後,唔會再有以圓形顯示嘅拆彈剩餘時間。

新嘅輔助視角介面:

重要bug fixed :
-所有operator 唔可以喺射擊時手持盾牌。

是次更新已經喺TTS上面測試中,確實更新日期未知。
https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-gb/news/detail.aspx?c=tcm:154-317056-16&ct=tcm:154-76770-32
Capitao 終於buff 好高傷啊
改弱ela 個甜筒真係好戇鳩
(個人覺得本身個效果已經唔係咁撚明顯)
車仔減半都仲可以接受 減到得5發真係好戇鳩
應該加強啲少人用既角色唔係不停減弱啲受歡迎角色
最應該加強應該係IQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞