[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
宜家有無人打
利申 新手
後日睇下就唔就到時間
好多日本狗轉SER
啲Delay狗難打到仆街
加上架仔本身係痴撚線
有場唔係DELAY贏撚左
成把SMG掃晒落隻LION到噴晒血
唔死之餘仲要俾佢反殺返
仲有1/6血剩
近排我地都有類似嘅情況,掃左一半子彈條友都係未死
睇黎佢呢家個60tick rate server都係吹水多
啲中槍扣血判決情況同電腦版既PUBG有得揮
有時連爆頭都唔死,都唔知係hit reg 問題定ping 問題。
垃圾ubi
另外趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. King3394416
6. winsonsit
7. cdfrxxy
8. jwjw9797
9. ahbeeaoa
10. Keithniel0301
11. vcheng92
12.wingchun0112
13. marcoy___
14. brianngan0724
15.asiannumber1
16.tung629
話說加左咁多巴打,都冇乜邊個online
岩岩醒 有無人打緊??
呢幾晚都齊人full team打緊 我地通常都10點幾11點先打Rank。
我平常7點打到12點都唔見有留名嘅巴打online
聽晚應該可以join 會唔會有位
btw 唔勁...
唔知㗎 到時候見到邊個online就搵邊個
屌你老母我想講今次更新嗰隱形bug真係好撚on9,快啲fix返呢個bug
痴撚線防守方用隱形bug roaming真係冇得打
咩黎?
一個令到嗰operator 隱形嘅Bug,淨係得返支槍見到。
點玩嫁
你真係狗黎架喎
學黎有咩意思?
pc fix咗
console好似話未批
有排,要sony同ubisoft fix,最快好似下星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞