[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有興趣買 依家先玩會唔會太遲

唔會
乜撚都有
幾時打Rainbow 姐?
啲新英越來越戇鳩
下一版等於防守方唔洗玩,又睇穿牆又boost
啲新地圖又越來越大同複雜
巴打唔洗勞氣 一定會nerf
而且每次有新Operator 出場,都會吹到幾勁、防唔到。一個月過後自然搵到方法應對呢兩隻新operator
而且地圖變得複雜左,我又覺得唔係好差嘅一件事。個人覺得 Tower 呢幅地圖幾好玩,同舊map嘅分別只係玩家未研究到點樣更有效咁防守 Tower同 遊樂場 呢兩個map
咁又唔係,今版個韓妹同zofia 又唔算太屈,
而ela就算nerf完都係屈機。
睇嚟又要被屈一兩版了。
同埋又撚nerf盾,遲啲閃光盾加boost就真係可以c4 自爆skip左防守了
我唔打rank,以一般玩家角度睇,最好玩係club house 同 碼頭,大細適中,亮度又夠。
想問下ps4出左打zombie未
好想回巢但係冇巴打一齊玩
我反而最唔鐘意打碼頭 得一條路來回兩橦building
未,呢家TTS中
啱啱買咗 新報到

Psn Keithniel0301
幫推
Yoyo
我都係7x lv ,但係一場rank 都未打過
另外趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. King3394416
6. winsonsit
7. cdfrxxy
8.
9.
10.

謝絕滑鼠撚,多謝合作。
新手
進攻同埋防守
有咩英啱新手用
攻 twitch ash sledge
防 rook kapkan mute jager
啲技都好易用
youbute睇片學吓就明
一齊玩 我屠龍屠厭左 繼續玩返rainbow six
我pan calviin05
好似維護緊
我psn
IfLoveIsDead
知唔知維到幾點
小弟新手 岩岩買左隻Mira
我上網睇過 見啲人話佢係比賽必出
完全唔識用
用佢有冇邊啲特別嘅技巧㗎
佢塊鏡就係佢技能呀,你可以封完牆之後
加塊鏡係上面,咁你可以睇到出面,而人地又睇唔到入黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞