[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
又加左
added
另外仲有2個人add左我,麻煩講個名相認
有冇巴打rank ? -1
晨早流流一推

Operation - OutBreak
Details

Operation OutBreak係一個免費嘅DLC,一個PVE嘅模式。玩家將會與另外2名玩家組隊,合作完成任務。首先20/2會喺TTS上進行測試,正式日期係6/3 - 3/4,為期四個星期。

故事背景大概係一個太空艙墜落喺新墨西哥州,將來自外太空嘅寄生蟲帶嚟地球。Operator 嘅任務就係喺隔離區入面清除寄生蟲及其感染者。

今次要面對嘅絕對係前所未見。由爆炸性嘅怪物至體型龐大嘅怪物都有,呢啲附有裝甲嘅怪物會破開牆壁同玩家近身搏鬥。喺今次嘅模式當中,會有五種類型、擁有唔同能力嘅怪物與玩家對抗。玩家需要更聰明、更有策略咁應付,先可以更有效咁戰勝佢地。

是次模式將會有兩種難度。
一般:玩家需要集中及團隊合作去應付怪物。
災變(Pandemic):玩家之間的交火將會造成隊友傷害,另外怪物亦強大到幾下攻擊就可以將玩家擊倒。只有聰明嘅戰略及團隊精神先可以完成任務。

模式中嘅地圖會比現時任何一張PVP地圖仲要大,而且有更多室外地方。喺設計關卡嘅過程中,玩家將會有更多直線進攻嘅情況,以及更好嘅推進感覺。但仍然保留到Rainbow Six多樣性進攻方式嘅可能性。

並唔係每一位Operator 都可以參與是次模式,玩家需要選擇擁有合適能力嘅Operator。
能夠參與是次模式嘅Operator:
• 兩位新Operator
• Smoke
• Ying
• Buck
• Kapkan
• Ash
• Doc
• Tachanka
• Glaz
當然仲有新進人員!

除左新模式之外,OutBreak 仲帶嚟全新嘅OutBreak Packs。玩家只可以喺當中獲得外觀上嘅物品:武器塗裝、吊飾、頭部造型、制服造型,以及菁英造型。每一個OutBreak Pack只可獲得一樣物品,並且唔會重複。OutBreak Pack只可以喺活動期間購買(6/3-3/4)。玩家喺活動期間首次登入將會獲得四個OutBreak Pack。

https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-gb/news/detail.aspx?c=tcm:154-318321-16&ct=tcm:154-76770-32
點解隻game係ps4咁少人玩
其實唔少,不過呢排啲人轉左玩芒亨

利申 打緊Rainbow Six
推下先
推一推
我成班fd之前都一齊玩rainbow
而家都玩緊mon hunt
不過一定唔會放棄rainbow
我都係,我覺得我會玩到Rainbow Six收皮嘅日子
有冇巴打會儲獎杯
我差唔知殺幾多個恐怖分子個盃就白金
想揾人一齊打擬真
我玩左兩年都未試過擬真
算啦,滑鼠撚實有大把藉口俾自己。
遇到滑鼠撚唯有盡力打柒佢地,靠戰術贏到啲滑鼠撚真係好開心
https://youtu.be/X_P_x1mLSmU

近排多左過去美服打Rank 港ser嗰個都打芒亨
推下先
psn?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞