[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇手足用過 Logitech g231???
幫推,冇研究headset,只係用緊嗰2百幾嘅雜嘜牌
大家覺得邊隻菁英最型
Mute for sure
Fuze 都好靚
但係玩慣2,3速,好難玩翻1速
唔會掛 3速operator唔好跑咁多囉
可能玩得夠2同3...

香港ser係咪有少少問題
全個場啲ping都彈下彈下。。。
試玩左幾場,幾好玩
不過好難上手呀
留低嗰psn一齊玩下,新手一個人玩都幾難玩
Y3S1
「角色平衡」
Ela: -後座力再次提升
-傷害減低
-裝備impact granade -> deployable shield
Kapkan: C4 -> impact granade
Hibana/Echo: Bearing-9 會nerf (詳細未知)
Castle, Tachanka: 預定buff/rework (詳細未知)
Yr3 pass好似唔打算減價咁
啱啱先yr3
通常唔係年尾先減咩
「新角色」

Finka (俄羅斯) -2速2甲
3把主武器選擇

技能: Adrenal surge
全部隊友注射藥物 每回合2次 每次20秒
-加快ADS
-減少後座力
-增加20點血量 最高120
-即時復活所有受傷(DBNO)隊友
-減低ela mine同閃光彈影響(加快回復)
-減低barbed wire效用

弱點:
Pulse- 被探測範圍加遠
Smoke- 增加毒氣傷害
Echo,Lesion- 中Yokai同Gu mine會取消所有buff

Lion (法國) -2速2甲
3把主武器選擇

技能:
探測所有移動中敵人
每回合3次 每次4秒

弱點:
- 不能探測腳步靜止敵人(轉身/訓低/射擊等)
- 使用前防守方會有2秒提示
Mute- Jammer範圍內免疫
我上年Yr2 pass 喺過年嗰時減價買 而家過年都未減
Lion招技 要好似小學生咁打鐘唔郁得
覺得finka lion 一定會俾人nerf
次次出新Operator 都會nerf一啲嘢,支雙管散彈上個Season 都nerf左啦
https://youtu.be/zXV4Sgeyr2c
今次R6官方整左條影片介紹新嘅Operator,仲好過我地自己translate
blitz升埋上2速
買唔買season pass好
推post 不過唔打機,有乜撚野用
一個個operater咁打番黎好正
一年時間係會打得曬啲operator 返嚟,除非你啱啱開始玩,頭兩年嘅operator 都無,咁就買year pass啦

我2017年八月先開始玩,買咗 year 2 pass
依家原底果二十隻齊曬,year one 仲差四隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞