[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
ela屈根本係把槍唔係招技
IQ其實依家間接buff到好勁
已經係3速,可以搵pulse同vigil

最需要buff係castle同echo
冇team coordination根本用唔到
其實echo好差咩?
作為支持角,佢真係好煩
echo一用妖怪就冇曬行動力
echo同IQ都係單排玩到好撚灰既角色
IQ真係搵隱形人同詭雷算比較有用
攻方3速角有太多更有用(單雙排而言
個人覺得妖怪應該要標到人
echo係樣樣做到少少 不過全部半桶水
做trap個effect仲癈過ela雪糕筒
攞intel又得佢一個睇到
做support嗰陣 自己完全冇防護
把槍個damage又低
仲要1速

唯一作用係煩對面
有無友善既巴打可以帶我一齊玩
利伸:啱啱加入r6個幾星期
我都覺得nerf電車太多 得返5發真係好難取捨
擺低你啲psn啦
Capitao 真係好需要buff 攻擊又得掩護又得
應該係俾PC玩家玩壞左
UBI先會咁樣NERF法
點解
Twitch pc同ps4有咩分別
另外我覺得如果要減少Bendit嘅出場率,唔應該係減鐵絲網數量。一般選用Bendit,主要係佢啲電,其次先係3舊鐵絲網。
1-2舊電可以抵消到對面一粒EMP,咁防守方嘅陷阱就得以保留。用電嘅地方主要係Mira(近乎所有閘位都可以喺樓上樓下打電,所以唔洗講放電喺閘位。)
再加上呢家電車得返5飛,要搞掂塊Mira絕對係難過之前。我覺得Bendit嘅出場率唔會跌好多。
Pc敏捷咁多 ps4嘅玩到再勁都要多啲時間修正𣈴準,pc好快就可以瞄準到
PC用mouse準好多
加上有啲刁鑽位射出去
真係好難搵到/打到架電車
唔似console咁用手制下下都要係大位到射人地

P.S. 以平均實力黎睇件事 唔排除有CONSOLE用家都可以用到好似PC咁勁
我反而揀Bandit真係為左3個鐵絲網
利申: 鑽 小號白金1/金1/金1
咁坦白講,好多人揀bandit唔揀mute都係貪3速同埋3個鐵絲網既
可能nerf完會有人用多D mute都唔定

電車nerf到咁真係好誇張,個人認為7~10發會合理D
得5發,你叫我哩D用手制既打得D咩

Captiao buff得有D過左,個支槍本身唔算低攻,只係recoil高,難控,改到易控D其實已經夠
宜家咁做中3發必死喎,吸引力會好大

Ela我覺得nerf得合理,無論子彈數同個trap既效果
真係太太太多人用喇
Buff傷有鳩用咩
Buff射速或者後座力好過
岩啊 反正都係射頭
可能支槍本身唔係高射速掛 唯有增傷。
頭盔,唔係軍事撚
psn : drill369
有冇英國巴打玩?
psn: torchjerryyy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞