[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
求加

不過未一齊玩過
推啊
有性趣一齊打Rank嘅巴打麻煩留低你嘅psn
1.KingPlusBlue
2.Jack-cn
3.choyiu826
4.Three_w_
5.ckppkc
6.wai3393001
7.samchow98
推啊
2.Jack-cn
3.choyiu826
4.Three_w_
5.ckppkc
7.samchow98
8.
9.
10.

早幾日用小號帶朋友升連續撞到幾場
我覺得你地可以有策略少少
對槍弱,無Plan,同攻得太慢
用小號仲咁大聲 正身咩牌咁威 睇過
新手想試下玩
不過想問問見隻game都出左一段日子
其實ps4搵場難唔難搵呀
唔難吖
咁話哂都贏過我地,我打Rank不嬲都會欣賞對方嘅,當然滑鼠撚除外啦。
不過嗰位巴打講到冇策略、對槍弱、無plan同攻得太慢。如果我地真係打得咁差嘅,應該連銀牌都可以輕鬆屈我地機啦
推啊
2.Jack-cn
3.choyiu826
4.Three_w_
5.ckppkc
7.
用小號仲咁大聲 正身咩牌咁威 睇過[img]assets/faces/xm/hehe.gif[/img]
咁話哂都贏過我地,我打Rank不嬲都會欣賞對方嘅,當然滑鼠撚除外啦。
不過嗰位巴打講到冇策略、對槍弱、無plan同攻得太慢。如果我地真係打得咁差嘅,應該連銀牌都可以輕鬆屈我地機啦[img]assets/faces/xm/chicken.gif[/img] [img]assets/faces/xm/chicken.gif[/img] [img]assets/faces/xm/chicken.gif[/img]

我地只係零,係垃圾屎
用小號仲咁大聲 正身咩牌咁威 睇過
不過嗰位巴打講到冇策略、對槍弱、無plan同攻得太慢。如果我地真係打得咁差嘅,應該連銀牌都可以輕鬆屈我地機啦

我地只係零,係垃圾屎

我睇巴打都冇惡意嘅
至少指出咗有咩問題
冇人帶住好難玩
Casual 緊
啱嘅,都要多謝嗰位巴打指出Rank最基本嘅問題。
大家要記住有策略少少、對槍好少少、要有plan同得3分鐘進攻時間喳
8. Housemosq
9. jwjw9797
玩完1st year 去左外國好耐 想pick up 翻求收留
[quote][quote][quote][quote]推啊
2.Jack-cn
3.choyiu826
4.Three_w_
5.ckppkc
7.samchow98
8. Housemosq
9. jwjw9797
10.
加埋我 唔該
我causal 一百幾十 lv
但從來唔敢打rank 當我係新手就ok
同埋唔太識聽聲

Psn: derek94126
深夜一推

有幸比人carry

下次再carry你
收工推一推

公海有巴打同滑鼠狗開戰
見到 不嬲都好撚憎滑鼠狗
其他game就唔知啦,不過Rainbow Six console就連官方都話唔支持用滑鼠,班滑鼠撚冇得喺度嘈㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞