[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
收二手好了
新post
https://lihkg.com/thread/496355/page/1
大家推爆而家呢個先過去
收二手好了

呀屌比直播呃左以為卡蓮上封面
自膠
自膠

邊有咁易
收二手好了

入sd系好過入斷片超展開作品
係咪會有7話上創界山
係咪會有7話上創界山

七話唔夠下話
自膠

邊有咁易

咁我都唔明朱雀部用唔到最後嘅機會上破界封面
曉擊霸唔係泰坦藍既咩
點解重見天日之後就變左呢隻色既
係咪會有7話上創界山

七話唔夠下話

點會夠

乜乜達 應該同 特急 boss 同話收皮
曉擊霸唔係泰坦藍既咩

希望有返d 難度。。。 整個極難mode,唔改機過唔到果隻,改左都要計過度過,錢又難有既mode

睇V個傾向就知佢唔會走回頭路

根本冇可能走返當年機戰F嘅舊路
終於無獨角獸

但同V有無關連?
曉擊霸唔係泰坦藍既咩

hi nu都變咗官方藍色。。。
係咪會有7話上創界山

七話唔夠下話

我諗住一層出晒5隻敵人咋
終於無獨角獸

但同V有無關連?

又唔係續作點有關係
希望有返d 難度。。。 整個極難mode,唔改機過唔到果隻,改左都要計過度過,錢又難有既mode

v難度我覺得係z1之後算平衡得ok
起碼敵人ai有少少似火紋識針對性集火已經算係咁
不過v嘅戰艦隻隻勁到仆街變相破壞左設計

大和號以全系列的戰艦黎講直頭OP
曉擊霸唔係泰坦藍既咩

hi nu都變咗官方藍色。。。

兇鳥我覺得舊系列一開始比你個隻色好過og個隻

大和號以全系列的戰艦黎講直頭OP

大和號整得咁靚竟然冇循環再用
終於無獨角獸

但同V有無關連?

又唔係續作點有關係

v+v=x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞