[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
唔洗見到eva啦終於
冇真三一?

超級系得番萬丈同甲兒

當天元死嫁

漏左個傳統OK

萬丈今次會變咩設定 上次好似做左a級jumper (?
睇住堆舊超級系冇咩幾多真係時代的眼淚
13000羊貢平
switch又輸一仗
屌 雪霸呀
switch又輸一仗

等睇一陣反cup
switch又輸一仗

sony又贏
switch又輸一仗

唔駛出機住
又話有兩隻
開黎見我!!
唔會淨係得一作消息
大家比d希望

貴精不貴多

如果佢上足MAZINKAISER, GREAT MAZINKAISER, MAZIN EMPEROR G,MAZIN ZERO
劇情互動又足既話(尤其BOSS級魔神ZERO VS 天元, 比多D演出唔該),都夠J死人
又話有兩隻
開黎見我!!

真係出3DS咁驚嚇?
又話有兩隻
開黎見我!!

Fafner都未試過登錄索系 我屌

貴精不貴多

如果佢上足MAZINKAISER, GREAT MAZINKAISER, MAZIN EMPEROR G,MAZIN ZERO
劇情互動又足既話(尤其BOSS級魔神ZERO VS 天元, 比多D演出唔該),都夠J死人

我要龍馬
今次可唔可以比返魔神合體技我

貴精不貴多

我要龍馬

Z2開始連續出左咁多作比人抖下啦
屌仲為有返格鬥嗰隻g高達

貴精不貴多

我要龍馬

Z2開始連續出左咁多作比人抖下啦

又唔俾甲兒抖
冇AZ
冇鐵血
冇FMP

BTW今集竟然冇00

我本身以為實有FMP 可能佢怕打自己果隻FMP戰棋唔落
又話有兩隻
開黎見我!!

Fafner都未試過登錄索系 我屌

ux部nicht仲要廢到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞