[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
鐵血的孤兒
今次大家齋睇消息同pv
收唔收貨

有魔裝
有冇人好失望?
雖然SEED出到唔想出
但係有BUDDY同天使龍2套SEED又唔出SEED係咩玩法

Z3係天元威 Z4(V)係甲兒用ZERO威
getter emperor就出超合金
今次Z5(X)比龍馬玩emperor威順便同超合金賣個廣告就PERFECT池
屌你人都冇埋

F91 Crossbone有2個西布頓
mazinkaiser同ZERO有2個甲兒
再加上有BUDDY玩時空錯亂
明明係找Z3交響詩篇+AO數好機會 仲有2個蘭頓同2個甲兒2個西布頓夾
結果又係冇

V參戰都已經少 今次少左仲要過半COPY AND PASTE
而且PV睇落連BUDDY COMPLEX呢個新參戰都可以FPS低到離奇
除左龍神丸同HI NU之外真係冇驚喜

我只係失望冇得拎返公司打,又要慢慢坐係電視前玩

買PSV囉傻豬

咁浪費

佢個願望要買ps4加psv加兩隻機戰X先達成到

V我買哂兩隻

買兩隻限定好甘
今次大家齋睇消息同pv
收唔收貨

有魔裝

魔裝廚退散
今次冇咩需要補番
上次補佐大和號同天使與龍
今次大家齋睇消息同pv
收唔收貨

有魔裝

魔裝廚退散

有魔神英雄傳我相信好多人都收貨
冇marcross咪好
成班垃圾

又成日要逼住出
今次大家齋睇消息同pv
收唔收貨

叫合格囉
今次大家齋睇消息同pv
收唔收貨

一般, 學上面話好多都係V copy 過黎, 同埋冇真三一真係唔慣。。。好似少緊啲壓場大佬咁

驚喜既係佢出返昆霸,同新加魔神英雄傳。

開心既係部psv 終於可以解封, 但今集我冇咩意欲一出即買。。。。
有機戰玩就滿足
冇switch....
今次大家齋睇消息同pv
收唔收貨

一般, 學上面話好多都係V copy 過黎, 同埋冇真三一真係唔慣。。。好似少緊啲壓場大佬咁

驚喜既係佢出返昆霸,同新加魔神英雄傳。

開心既係部psv 終於可以解封, 但今集我冇咩意欲一出即買。。。。

長遠睇分分鐘係天元頂真三一個位
有機戰玩就滿足

Agger,學上面d人咁講乜都重畫,加一大堆新作,成本高到個系列可以收山了
其實出得BC不如出埋AGE,我想玩奶茶篇
希望有返d 難度。。。 整個極難mode,唔改機過唔到果隻,改左都要計過度過,錢又難有既mode
有機戰玩就滿足

Agger,學上面d人咁講乜都重畫,加一大堆新作,成本高到個系列可以收山了

玩得一隻得一隻

出得AGE九成都係出個孫個代三代同堂啦
版權黎講索系佢出番聖戰士都係其中一個收貨理由
不過我更加想要重戰機
帝王萬能俠點同zero 同時出現? 換乘?

我想要菲魔篇
雖然我都有ps4

但事前吹到switch咁行

點知最後無
心理上好似俾人呃左咁
希望有返d 難度。。。 整個極難mode,唔改機過唔到果隻,改左都要計過度過,錢又難有既mode

睇V個傾向就知佢唔會走回頭路

我想要菲魔篇

有咩方法可以解決AGE完整劇情參戰呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞