[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
有無可能加入bb戰士三國傳

UX已經出過一次

UX 三國
BX SD
今次仲唔係頑駄無
有無可能加入bb戰士三國傳

UX已經出過一次

UX 三國
BX SD
今次仲唔係頑駄無

要頑駄無去玩SNES隻大將軍列傳好過啦
玩緊BX 覺得好好玩
其實我想問
就算計ogmd
你地真係以為用到好多ps4嘅機能?
其實我想問
就算計ogmd

2og我覺得就用盡ps3既,但md其實有d環保畫面,點會用盡
其實我想問
就算計ogmd

就係用唔到好多
所以先話出索系上埋NS都仲得
其實我想問
就算計ogmd

2og我覺得就用盡ps3既,但md其實有d環保畫面,點會用盡

用唔到盡啦,不過其實機戰呢啲畫面風格嘅game其實我諗唔到可以點靚法,最多咪個背景清啲
其實我想問
就算計ogmd

用唔到盡啦,不過其實機戰呢啲畫面風格嘅game其實我諗唔到可以點靚法,最多咪個背景清啲

ogmd都用唔盡,再大幅降lv落版權機戰,如果ns追唔到咁就唔多似係部機嘅問題,係廠商嘅問題
希望新作會出係ps4
Btw 搭單問一問有冇人放二手v中文?
係二手post無人放 錢可以傾
如果一開波就講唔好ps4 會唔會俾人屌到反艇

總之唔好獨佔啦
我印像中srw係唔會任索同時一齊出一集
所以對於得一部機既人黎講
基本上係有佢冇我
特別多戰火

原來兩邊都有版權係手
希望新作會出係ps4

早排出ssp睇過好似300唔洗
只要唔係xbox,出咩平台都無所謂
我要HD神高同勇者王
出左黎做田調少左打機
只有每次有機戰新作 我既機戰魂會燃燒!
一定要有ps4 平台呀!switch獨佔就屌撚哂你地老母
希望新作會出係ps4

早排出ssp睇過好似300唔洗

咁我搵日出去睇
其實仲有路捉,就係請啲乜嘢嘉賓上嚟

問題係佢到而家都唔公佈

問題係佢到而家都唔公佈

咪又係綠川光條傻仔 集集都會有佢,點捉路
其實我想問
就算計ogmd

除非係super hero gen個引擎 既加強版

問題係佢到而家都唔公佈

咪又係綠川光條傻仔 集集都會有佢,點捉路

要望實高橋李依呢班近年機械人主角cv
都有可能拍住r魂,nx,超合金出game

有可能海盜 ghost,洛克人x,.0079,0080,電磁俠,騎士魔法,魔神英雄傳
都有可能拍住r魂,nx,超合金出game

有可能海盜 ghost,洛克人x,.0079,0080,電磁俠,騎士魔法,魔神英雄傳

ghost超冷門喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞