[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
有天元有Zero
點解唔加埋皇帝同吉姆王

三一皇帝冇尾埋唔到
出V真係咁難?
大可以將世界觀直接由UC0153開始...將之前果啲skin晒咪得

冇左Z ZZ 馬反已經一堆參戰作冇得出黎攝位
都係冇switch

其實個個屌佢資源回收,唔係咁隻game銷量越來越少得d老野支持真係執得

執柒左佢專心出og好過啦 不過玩家唔生性又係一個問題 睇數據都明 次次og銷量都差過版權垃圾 真心想版權機戰消失

我自己都鍾意og多過版權作,但市場唔係無計,望就望中文賣多d頂多幾作
講gundam age同 鐵血 都比g self吸引
想睇點樣改劇本

AGE有生之年有冇機會同機動戰艦一齊出

一早已經話打機分派真係好ON9

BX 已經出左啦

BX仲痴線到有King J-der版毀天滅地錘
由n年前成日fake news話有龍神丸到今集終於有
等左n年終於有buddy complex
唉...又冇V高達同G高達

預料之內
呢兩套再參戰一定炒得起個話題
諗唔明

其實V gundam幾襯呢個世界觀

其實想多d外傳機出黎蒲下頭
w外傳
獨角外傳
雖然唔知個故事有冇衝突

w外傳你想講g unit?長篇故事又無動畫化咁耐以黎好似得crossbone入過

因為Crossbone本身就接F91又有木星爺爺易駁故仔

細個睇過g unit漫畫 覺得d機幾型
好想睇到佢識郁

其實個個屌佢資源回收,唔係咁隻game銷量越來越少得d老野支持真係執得

執柒左佢專心出og好過啦 不過玩家唔生性又係一個問題 睇數據都明 次次og銷量都差過版權垃圾 真心想版權機戰消失

OG 得D 老屎忽先識同玩

版權作可以吸下新血,又可以賣下玩具廣告
出V真係咁難?
大可以將世界觀直接由UC0153開始...將之前果啲skin晒咪得

之前隻Bx得unicoen都係咁去
我唔信唔得
一係G W X一次過收錄晒
想睇點樣改劇本

BX 已經出左啦

果陣睇PV呆咗
有正樹
順便比埋白河愁我啦
上次都係兇鳥超鬥士一PAIR咁出
個PV根本就係機戰V2
有天元有Zero
點解唔加埋皇帝同吉姆王

三一皇帝冇尾埋唔到

只有寄望宜家套DEVOLUTION
有正樹
順便比埋白河愁我啦

呢集就咁睇已經一堆廚機
再加多隻降低難度?
出V真係咁難?

始終講到高達呢3套主角係起源
有佢地喺度夾其他高達故事上幾有衝擊既
馬沙打肥沙
古谷徹同大型新人蒼月昇正面交鋒
呢D我幾欣賞

og除左1代 根本就辣撚殺劇本
出V真係咁難?

之前隻Bx得unicoen都係咁去
我唔信唔得
一係G W X一次過收錄晒

實得架
不過呢堆算係人氣保證黎你諗下寺田夠唔夠膽索系到CUT左佢囉
有正樹
順便比埋白河愁我啦

呢集就咁睇已經一堆廚機
再加多隻降低難度?

敵役ONLY我都OK架
想睇點樣改劇本

BX 已經出左啦

果陣睇PV呆咗

比我FF霸界王完哂之後由頭出到尾
LM
有正樹
順便比埋白河愁我啦

呢集就咁睇已經一堆廚機
再加多隻降低難度?

古蘭修做敵人搞下事都幾好玩

OG 得D 老屎忽先識同玩

版權作可以吸下新血,又可以賣下玩具廣告

我會覺og系列其實係更hardcore
版權作會吸到新血
我有個朋友因為奈奈套天使與龍買左v
個PV根本就係機戰V2

未出龍神丸之前根本一鳩樣
個世界觀咁奇幻仲以為有五星物語同騎士與魔法
有正樹
順便比埋白河愁我啦

呢集就咁睇已經一堆廚機
再加多隻降低難度?

咁唔要新古剩古囉
反正我唔信風魔有憑依
最公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞