[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

竟然一次過抽起哂哩三套+EVA
寺田好勇

其實見到太多重複參戰好反感 今次幾好 如果多多兩套新作就正 gundamX都好

可以再Cut咁D囉
泰坦3又係全勤
你拎返2隻電磁V出黎交下更都好呀
有吉姆王更佳

泰坦3又係唔知做乜 次次都有佢
想佢出返大武士

傳說有萬丈就有人唔洗死
但真係太密
我仲等緊佢救鐵華團

鐵血入得機戰,應該都唔會死撚哂掛

肯定唔會比人打返火星先啦

全部都係朱古力既旗
拎完巴力另計

冇咗00同seed d已經好好

其實冇呢兩套同UC都幾奇

寺田好勇

其實見到太多重複參戰好反感 今次幾好 如果多多兩套新作就正 gundamX都好

可以再Cut咁D囉
泰坦3又係全勤
有吉姆王更佳

想佢出返大武士

傳說有萬丈就有人唔洗死
但真係太密
我仲等緊佢救鐵華團

跟番老母修咁埋尾咪得囉
做戲詐死搞掂

可以再Cut咁D囉
泰坦3又係全勤
有吉姆王更佳

想佢出返大武士

傳說有萬丈就有人唔洗死
但真係太密
我仲等緊佢救鐵華團

跟番老母修咁埋尾咪得囉
做戲詐死搞掂

一車車魔劍咁射落火星到都幾難詐死

冇咗00同seed d已經好好

其實冇呢兩套同UC都幾奇

寺田好勇

可以再Cut咁D囉
泰坦3又係全勤
有吉姆王更佳

想佢出返大武士

傳說有萬丈就有人唔洗死
但真係太密
我仲等緊佢救鐵華團

跟番老母修咁埋尾咪得囉
做戲詐死搞掂

塞多幾單衰野比鬍鬚佬,黎個真反CUP好過

可以再Cut咁D囉
泰坦3又係全勤
有吉姆王更佳

想佢出返大武士

傳說有萬丈就有人唔洗死
但真係太密
我仲等緊佢救鐵華團

跟番老母修咁埋尾咪得囉
做戲詐死搞掂

我唔信你甲兒都射得死
唉...又冇V高達同G高達

預料之內
呢兩套再參戰一定炒得起個話題
諗唔明

其實V gundam幾襯呢個世界觀

其實想多d外傳機出黎蒲下頭
w外傳
獨角外傳
雖然唔知個故事有冇衝突

機戰好少入正傳既外傳做
玩得咁不如玩返G GEN

機戰d演出有氣勢好多
迷網果堆都出過幾次場
雖然seed真係熱門好多

可以再Cut咁D囉
泰坦3又係全勤
有吉姆王更佳

想佢出返大武士

傳說有萬丈就有人唔洗死
但真係太密
我仲等緊佢救鐵華團

跟番老母修咁埋尾咪得囉
做戲詐死搞掂

我唔信你甲兒都射得死

入魔劍,我信
望左五分鐘段片
同V 有撚分別

預料之內
諗唔明

w外傳
獨角外傳
雖然唔知個故事有冇衝突

w外傳你想講g unit?長篇故事又無動畫化咁耐以黎好似得crossbone入過
竟然可以再一次見到魔裝同聖戰士一齊參戰
射佐
登龍劍

預料之內
諗唔明

w外傳
獨角外傳
雖然唔知個故事有冇衝突

w外傳你想講g unit?長篇故事又無動畫化咁耐以黎好似得crossbone入過

因為Crossbone本身就接F91又有木星爺爺易駁故仔

預料之內
諗唔明

w外傳
獨角外傳
雖然唔知個故事有冇衝突

機戰好少入正傳既外傳做

機戰d演出有氣勢好多
迷網果堆都出過幾次場

W 黎講, astray 先係正傳
講gundam age同 鐵血 都比g self吸引
想睇點樣改劇本

預料之內
諗唔明

w外傳
獨角外傳
雖然唔知個故事有冇衝突

機戰好少入正傳既外傳做

機戰d演出有氣勢好多
迷網果堆都出過幾次場

W 黎講, astray 先係正傳

astray故事量相對又多D呢
冇烈焰魔劍係到低能兒都幾難拆局
想睇點樣改劇本

AGE有生之年有冇機會同機動戰艦一齊出
[ quote]講gundam age同 鐵血 都比g self吸引
想睇點樣改劇本[/quote]
寺田可能岩岩先睇完G-SELF
排下隊啦
想睇點樣改劇本

BX

其實個個屌佢資源回收,唔係咁隻game銷量越來越少得d老野支持真係執得

執柒左佢專心出og好過啦 不過玩家唔生性又係一個問題 睇數據都明 次次og銷量都差過版權垃圾 真心想版權機戰消失
有天元有Zero
點解唔加埋皇帝同吉姆王
出V真係咁難?
大可以將世界觀直接由UC0153開始...將之前果啲skin晒咪得
想睇點樣改劇本

一早已經話打機分派真係好ON9

BX 已經出左啦

其實個個屌佢資源回收,唔係咁隻game銷量越來越少得d老野支持真係執得

執柒左佢專心出og好過啦 不過玩家唔生性又係一個問題 睇數據都明 次次og銷量都差過版權垃圾 真心想版權機戰消失

唔出版權機戰邊有錢出og啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞