[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
K島流言

スーパーロボット大戦Terada 3DS Vita 
ビデオ戦士レザリオン
手裏剣戦隊ニンニンジャー
マクロスΔ
機甲界ガリアン
魔法騎士レイアース
SDガンダム外伝
機動武闘伝Gガンダム
機動戦士ガンダムUC
ガンダム Gのレコンギスタ
勇者王ガオガイガー
勇者王ガオガイガーFINAL
サクラ大戦
真マジンガー 衝撃! Z編
劇場版 機動戦艦ナデシコ -The prince of darkness-
アルドノア ゼロ
ガン×ソード

第3次スーパーロボット大戦OG PS4 Vita Switch 2018年発売
64、W、NEO、ACERが参戦

挖墳
最以外係之前以為係鐵膽既三一 SEED 00 UC
竟然冇

以前「機戰御三家」

鐵甲、三一、Gundam

傳統索系可以冇00 seed uc但高達總會有Z CCA
EW就同00seeduc差唔多地位
鐵甲有幾個版本參戰
但三一咁多版本 今次一個都冇

索系無三一應該係第一次

J呢
不過今次最撚開心係冇eva
正宗生人霸死地
正宗生人霸死地

又係見到都覺得煩系列 永遠係雪櫃 終於冇
我記得上個月有張圖係講大陸任天堂代理個微博都有份share機戰感謝祭個消息
所以我都估Ns起碼一作
正宗生人霸死地

又係見到都覺得煩系列 永遠係雪櫃 終於冇

見到煩有一堆
但明知佢完唔到仲擺落去
今次終於消失
我記得上個月有張圖係講大陸任天堂代理個微博都有份share機戰感謝祭個消息
所以我都估Ns起碼一作

仲諗住會直接上埋NS
點知都係冇
有冇人好失望?
雖然SEED出到唔想出
但係有BUDDY同天使龍2套SEED又唔出SEED係咩玩法

Z3係天元威 Z4(V)係甲兒用ZERO威
getter emperor就出超合金
今次Z5(X)比龍馬玩emperor威順便同超合金賣個廣告就PERFECT池
屌你人都冇埋

F91 Crossbone有2個西布頓
mazinkaiser同ZERO有2個甲兒
再加上有BUDDY玩時空錯亂
明明係找Z3交響詩篇+AO數好機會 仲有2個蘭頓同2個甲兒2個西布頓夾
結果又係冇

V參戰都已經少 今次少左仲要過半COPY AND PASTE
而且PV睇落連BUDDY COMPLEX呢個新參戰都可以FPS低到離奇
除左龍神丸同HI NU之外真係冇驚喜
嘈左咁耐終於有凱撒vs zero比大家睇邊個爭到第一,但同場冇真三一引埋帝皇三一出黎一齊比都係差咁d
求ps獨占

公佈左喇,追post啦
睇返參戰作品無三一似故事問題
你見其實無咩外星生物打(參戰作品)
睇返參戰作品無三一似故事問題
你見其實無咩外星生物打(參戰作品)

但睇番NEO入面都有新三一
有冇人好失望?
雖然SEED出到唔想出

今次Z5(X)比龍馬玩emperor威順便同超合金賣個廣告就PERFECT池
屌你人都冇埋

明明係找Z3交響詩篇+AO數好機會 仲有2個蘭頓同2個甲兒2個西布頓夾
結果又係冇

V參戰都已經少 今次少左仲要過半COPY AND PASTE
而且PV睇落連BUDDY COMPLEX呢個新參戰都可以FPS低到離奇

我只係失望冇得拎返公司打,又要慢慢坐係電視前玩
嘈左咁耐終於有凱撒vs zero比大家睇邊個爭到第一,但同場冇真三一引埋帝皇三一出黎一齊比都係差咁d

我覺得佢唔膽幫天元同zero分高下
咁大個仔都好似冇玩過冇三一既機戰
咁大個仔都好似冇玩過冇三一既機戰

任系掌機佢唔見佐好耐
有冇人好失望?
雖然SEED出到唔想出

屌你人都冇埋

結果又係冇

買PSV囉傻豬

咁浪費

我覺得佢唔膽幫天元同zero分高下

貼吧長年問題:天天VSzero
有冇人好失望?
雖然SEED出到唔想出

屌你人都冇埋

結果又係冇

買PSV囉傻豬

咁浪費

佢個願望要買ps4加psv加兩隻機戰X先達成到
有冇人好失望?
雖然SEED出到唔想出

屌你人都冇埋

結果又係冇

買PSV囉傻豬

咁浪費

佢個願望要買ps4加psv加兩隻機戰X先達成到

V我買哂兩隻
今次大家齋睇消息同pv
收唔收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞