[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
我印像中srw係唔會任索同時一齊出一集
所以對於得一部機既人黎講
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

係 我好多主機都係srw先買
希望主角機設計得好小小....唔好似隻卒仔就夠
希望主角機設計得好小小....唔好似隻卒仔就夠

this
笑撚死
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

索系機戰因為機能個底差唔多,所以先可以同時家用機+手提機姐
任系不嬲不論操作、界面定係硬體性能都同索系機完全無兼容性可言,根本無可能同一集機戰同時出響任系同索系機
論故事同戰鬥演出

Ux,bx 真係完勝z3,z4

囉UX同Z3比故

講起又想吹奏BX
同笨大講畫質 傻架條友
無意挑釁
同笨大講畫質 傻架條友
無意挑釁

og唔計
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

任系不嬲不論操作、界面定係硬體性能都同索系機完全無兼容性可言,根本無可能同一集機戰同時出響任系同索系機

所以主機派系鬥爭唔買齊就唔會解決到
LM
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

依家邊有咁大差距
要雙平台以依家環境係冇咩問題
不過出係邊咪係邊玩囉
有參戰作品同名未?

有就一早寫左

好大機會有革命機/地球隊長 其一
按照之前 翠星 天使與龍都相繼參戰

反而覺得VVV低
因為天使龍遲過佢都入佐
應該比人SKIP佐
不過佢肯加我都會期待佢點救既

未講引擎 係咪沿用V果套

定用FMP果套

機動系高達唔係鐵血就係TB..

AGE 入唔到全部,另一套就失憶病人回憶咁

寺田就算點撐富野,佢而家個地位已經無以前咁高,就算想入都要等富野出晒故事大執過既劇場版..
我覺得版權作既話日昇版權應該會繼續
黃金勇者/警察/指令 大機會

勇者系

新參戰應該係指令/傳說
出係switch咪當比個理由出機囉
薩爾達都想玩既
出係switch咪當比個理由出機囉
薩爾達都想玩既

認真出switch會買,不過老任機啲game我真係麻麻,部3ds買咗咁耐都淨係玩Mon hunt、機戰、垃圾g gen 3d 同埋火紋
而家switch連Mon hunt都唔駛買,唔係好抵
有無可能加入bb啲士三國傳
有無可能加入bb戰士三國傳
留名
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

依家邊有咁大差距
不過出係邊咪係邊玩囉

其實依家隻平台係冇問題
係睇佢會唔會夠疆任系繼續整隻3DS質素上NS
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

依家邊有咁大差距
不過出係邊咪係邊玩囉

其實依家雙平台係冇問題
同笨大講畫質 傻架條友
無意挑釁

BANDAI畫質係柒
但佢出任系既機戰係柒中之柒
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

依家邊有咁大差距
不過出係邊咪係邊玩囉

其實依家隻平台係冇問題

switch衰極都叫有1080p
佢夠膽整垃圾出黎實屌死佢
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂

依家邊有咁大差距
不過出係邊咪係邊玩囉

其實依家隻平台係冇問題

switch衰極都叫有1080p
佢夠膽整垃圾出黎實屌死佢

主機720P,手提3DS質素
有無可能加入bb戰士三國傳

UX已經出過一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞