[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
鐵血
A/Z
DELTA

大家最唔想邊套入

delta 完全係一套垃圾

另外2套有得救,delta同革命機一樣,由故事規模就已經冇得救
鐵血
A/Z
DELTA

大家最唔想邊套入

delta 完全係一套垃圾

另外2套有得救,delta同革命機一樣,由故事規模就已經冇得救

delta唯一真心希望巴納吉存活希望
不過唔死就冇得推動劇情
雙平台先最好
點解要期望獨佔
就算我想買switch版我都唔想佢獨佔switch
出SEED-D+Fafner+銀行機攻隊
人物大兜亂

平井面放題
假如真係出ns
呢鑊就真係ns既畫面考牌作

機戰都要考牌

依家2017年都就2018年 家用機
雖然有巴打覺得寧願要好既劇情好既參戰就足夠
但好多人都等緊ns呢部野出黎既機戰畫面會點
唔計og啦
究竟ns會唔會比sony既機戰比下去就睇呢鑊
og remake on switch
咁曉擊霸就出得有道理
假如真係出ns
呢鑊就真係ns既畫面考牌作

機戰都要考牌

依家2017年都就2018年 家用機
雖然有巴打覺得寧願要好既劇情好既參戰就足夠
但好多人都等緊ns呢部野出黎既機戰畫面會點
唔計og啦
究竟ns會唔會比sony既機戰比下去就睇呢鑊

有手提呢個特點始終有人會賣帳
當然都有d人唔需要呢種特點
又唔洗講到考牌咁嚴重既
不過都會拎黎參考
其實如果有ai社既流暢度加本社既高清貼圖就好
最好ps4加ns
論故事同戰鬥演出

Ux,bx 真係完勝z3,z4
論故事同戰鬥演出

Ux,bx 真係完勝z3,z4

囉UX同Z3比故
人棍參戰?
出 G gundam唔該!
希望有機動武鬥傳
上面話唔好switch唔好ps4果d係咪on9
簡簡單單多平台咪咩問題都無
仲有,講到話大個唔玩手提機要玩ps4果個你睇下正負評都知有幾多人認同你
人愈大愈多時間返工應酬,邊有咁多時間係屋企坐係電視前面打幾個鐘機,你話你係未返工既學生哥就話得姐
我宜家每日搭車來回三個鐘,無switch我就真係on99咁仲要玩手遊啦
明明普通一個新game post都要引戰,覺唔覺成日挑switch黎引戰好無聊啊你地
你都識講人大左,唔係果兩三千買部遊戲機都無錢咁慘下話?
利申雙修
仲有,講到話大個唔玩手提機要玩ps4果個你睇下正負評都知有幾多人認同你
人愈大愈多時間返工應酬,邊有咁多時間係屋企坐係電視前面打幾個鐘機,你話你係未返工既學生哥就話得姐
我宜家每日搭車來回三個鐘,無switch我就真係on99咁仲要玩手遊啦
明明普通一個新game post都要引戰,覺唔覺成日挑switch黎引戰好無聊啊你地
利申雙修

比d point啦 好冇啊你 而且我地係game性能方面分析
仲有 人地講自己點樣子用開同埋自己點玩既觀點都要比你屌?
人地又冇踩switch 你係咪on9架下?
btw我做開外勤工作既 慣左收工係屋企先打機
出係ns就買ns lor
有撚所謂
一部ns既價錢都唔知有冇我課一次fgo限定咁貴
作為fans 見第一款ns機戰試水作 點都買黎試下
不過對ns有d隱憂就一定有架啦
平台首次登陸 擔心得黎又想好快有得試玩

反而係d ns機主真係 神經質到
利申雙修

比d point啦 好冇啊你 而且我地係game性能方面分析

開頭第一句就唔好switch,咁唔叫踩
你有幾可會見有人叫唔好ps4,真係唔明講呢d既人咩心態
再講,game性能你分析左d咩,我真係睇唔到
我講既point就係明明簡簡單單可以雙修但你地就唔喜歡,咁先叫on9下話
佢講人大左就唔應該再玩手提機,我用返多唔多人認同同埋我自己做例子講返其實唔係,原來咁就叫做屌?
利申雙修

開頭第一句就唔好switch,咁唔叫踩
你有幾可會見有人叫唔好ps4,真係唔明講呢d既人咩心態
再講,game性能你分析左d咩,我真係睇唔到
我講既point就係明明簡簡單單可以雙修但你地就唔喜歡,咁先叫on9下話
佢講人大左就唔應該再玩手提機,我用返多唔多人認同同埋我自己做例子講返其實唔係,原來咁就叫做屌?

分析我記錯左post 係動物台個機戰post
出係ns就買ns lor
有撚所謂
一部ns既價錢都唔知有冇我課一次fgo限定咁貴
作為fans 見第一款ns機戰試水作 點都買黎試下
不過對ns有d隱憂就一定有架啦
平台首次登陸 擔心得黎又想好快有得試玩

反而係d ns機主真係 神經質到

如果唔係有人講野on9邊個理你啊大佬
你係咪閱讀理解有問過
我係話緊「唔好switch」果個
同埋反駁返handheld 有佢好處
同埋邊個理你用幾千定幾萬數課一千手遊驚
係話緊班因為平台而戰既on9,好似你咁講出switch咪買switch,出ps4就買ps4版咪岩
但好多人係因為平台屌黎屌去
我印像中srw係唔會任索同時一齊出一集
所以對於得一部機既人黎講
基本上係有佢冇我
特別多戰火
我印像中srw係唔會任索同時一齊出一集
所以對於得一部機既人黎講
基本上係有佢冇我
特別多戰火

買埋另一部咪搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞