[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
V 高達好耐冇出過,想佢出

唔知有冇記錯 係咪D之後冇出過

V高達本來就好少出,原本仲以為V會出

V高達本來就好少出,原本仲以為V會出

機戰V既高達系列 除左獨角獸
其他都係事後參戰
咁樣既話就真係唔出好過出既
幻想list

翼霸
天使與龍
G高達
F91
三一
鐵甲zero
勇者王
gunbuster
Eva
魔裝機神
熱血最強
宇宙騎士語音化已經好夠
都有可能拍住r魂,nx,超合金出game

有可能海盜 ghost,洛克人x,.0079,0080,電磁俠,騎士魔法,魔神英雄傳

ghost超冷門喎

但nx條line出左佢,騎士魔法仲神奇,未播就公佈
冇睇過高達V
但玩g-gen好似有另一步有光之翼既高達
係個女人渣 最後V高達同佢打
原作動畫其實有冇呢部野?
好少見到相關既圖

有可能海盜 ghost,洛克人x,.0079,0080,電磁俠,騎士魔法,魔神英雄傳

ghost超冷門喎

我都買佐隻ghost訂佐pb個隻
但騎士魔法佢R魂唔係冇晒聲氣啦咩
冇睇過高達V
但玩g-gen好似有另一步有光之翼既高達
係個女人渣 最後V高達同佢打
原作動畫其實有冇呢部野?
好少見到相關既圖

g gen原創機

ghost超冷門喎

係,但冇得好奇怪

ghost超冷門喎

唔係最近有模型出都唔知有部咁既野
唔知今集有幾多DLC
唔知今集有幾多DLC

咪又係一堆支線/搞笑劇情 唔買冇所謂
G高達呢
G高達呢

ng騎士 2d pls
其實仲有路捉,就係請啲乜嘢嘉賓上嚟

問題係佢到而家都唔公佈

咪又係綠川光條傻仔 集集都會有佢,點捉路

要望實高橋李依呢班近年機械人主角cv

真心問,高橋李依有配過咩機人?
其實仲有路捉,就係請啲乜嘢嘉賓上嚟

問題係佢到而家都唔公佈

咪又係綠川光條傻仔 集集都會有佢,點捉路

要望實高橋李依呢班近年機械人主角cv

真心問,高橋李依有配過咩機人?

暫時得騎士魔法
佢個意思應該係配機人的新一批聲優
因為近年機人番本身都少,只要知係邊個上去就可能估到有咩新參

ghost超冷門喎

係,但冇得好奇怪

佢出個兩隻得基本裝備
後面型個D又唔出
想要個隻人馬
幻想list

翼霸
天使與龍
G高達
F91
三一
鐵甲zero
勇者王
gunbuster
Eva
魔裝機神
熱血最強

聖戰士
上一次見v係咪gba機戰d
上一次見v係咪gba機戰d

手機驚呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞