[SRW][平台不明]超級機械人大戰年末感謝祭 可能有新作

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
由最初facebook張機戰中文圖都知係sony
老任 撚會肯中文化

但係當初係任天堂都有份放風
老任 撚會肯中文化

接實
爭乜撚野丫....
switch有機戰新作只係時間嘅問題

重制ux比我玩 夠了

飛燕初音用歌聲感染Festum
終於有buddy complex
但仲係無銀河龜公隊同垃圾A/Z
唔係話魔神英雄傳行山個世界觀同機戰格格不入咩....
魔神英雄傳都可以參戰咁相信魔動王都遲早可以

不如廣井做乜轉死性重好
OG3啊
今集天使與龍唔該加番曬d合體技先啦

除左ANGE同龍女之外其他人D動畫全部一模一樣

再無合體技真係屌柒佢
依家d人胃口咁大
得一作點頂癮啊
Ns都唔緊要

銀行機攻要等埋Fafner SEEDD 武裝機甲同英雄時代一齊出
OG3啊

叫機戰X幫玩具部課多D水等寺田有錢燒返落OG啦
老任 撚會肯中文化

但係當初係任天堂都有份放風

笨大:不要自作多情去做夢

銀行機攻要等埋Fafner SEEDD 武裝機甲同英雄時代一齊出

今次資源回收味太濃
但都是會買
依家d人胃口咁大
得一作點頂癮啊
Ns都唔緊要

最大問題係素材由Z2用到依家都係果D
係有D野重畫但好多都連續參戰
真Z阿寶嘉美尤近幾集SONY機戰全勤
OG3啊

MD咪OG3囉

第三次機械人大戰og之another time diver
搵次過半都係新規參戰黎比我大爆la
依家d人胃口咁大
得一作點頂癮啊
Ns都唔緊要

冇咗00同seed d已經好好
OG3啊

MD咪OG3囉

第三次機械人大戰og之another time diver

第三次機械人大戰og之終焉之銀河
OG3啊

MD咪OG3囉

正名唔係第2次OG外傳 - 捉鬼敢死隊咩
OG3啊

MD咪OG3囉

MD唔同
要正名嘅OG3
依家d人胃口咁大
得一作點頂癮啊
Ns都唔緊要

其實冇呢兩套同UC都幾奇
依家d人胃口咁大
得一作點頂癮啊
Ns都唔緊要

00 SEED UC 3套又係開始悶 .
如果唔係本身UC撚一早屌埋阿寶同嘉美尤
除左奶粉作 機戰不嬲都係新機種出左差唔多2年先加入架啦
依家d人胃口咁大
得一作點頂癮啊
Ns都唔緊要

其實冇呢兩套同UC都幾奇

竟然一次過抽起哂哩三套+EVA
寺田好勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞