連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
服侍你班毒撚慘過食屎
要收幾錢先岩你心水呀 又講到要回家
笑大人個閪咩 好似前世欠撚左你咁
打沈左連登未出返廣告囉 你估高登唔落廣告點有經費

人地目的就係咁

係咁解返acc都係咁
群魔亂舞
以為有個新app無廣告會好d啦
屌,個邊無人既

如果僅係為左冇廣告就返去
同為左蛇齋餅糭投民建聯有咩分別?

就係驚d on9返去搞到lihkg無晒人
連尼住呢d時候咪要出黎回應同做野囉
唔係捱打啊嘛

唔會架 連登班5p同小學雞邊會有isp email 邀請碼佢地就有
牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=android

LIHKG @ Android

連仔可唔可以覆下依度
多謝各位巴打絲打支持先

我地只係幾個普通人,背後無任何投資者,就連廣告 Sales Team 都冇,收入來源只係單靠 Google Yahoo Facebook,所有資源都係放哂去做開發同維護
雖然現階段未有能力完全免會員廣告,但我地會盡能力喺下個版本會員登入後適量減少廣告

另外好多新功能同埋之前大家建議嘅功能其實一路都有整緊,希望趕得到喺聖誕前可以出到
有競爭先有進步,我地會盡力做好自己,盡快完成計劃好咗嘅 roadmap

俾啲進度大家睇下先

新界面,回覆、引用通知,分台分類下一個更新就會有
進度都七成左右

可唔可以有實際功能:pm

呢個真 感受唔到有好實際既新功能

都係d唔太等駛既野

利申:俾左錢買vip留係度既傻仔

LIHKG+ 係想俾一個選擇大家,平衡到用戶體驗同維持營運
未來亦都會有 LIHKG+ 會員專有功能,唔會係傻仔

ui an機會唔會跟住ios同步一齊執?始終an機好遲先叫終於跟貼到ios嗰邊
首先,open post pig標題錯晒
事實真係有膠登(hkgalden)
牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=android

LIHKG @ Android

連仔可唔可以覆下依度

個邊好似好熱鬧 連仔
以為有個新app無廣告會好d啦
屌,個邊無人既

唔好再打j
人哋今次好成功

真心覺得高登新app係靚同好用
用免廣告吸引舊會員返去屈晒機
不過都要一個月時間睇下最後係一面倒定五五波
2006年既會員ACC都解返

真係要返去了

唔至解返,個改密碼電郵都用得,不過都唔返
之前有一排諗錯方向,之後都會上水多啲

神秘台,kpop jpop,其實我地一路都plan 左做分台分類,都有回應過,不過係拖得太耐,希望聖誕前會出到

d 回帶幾時跟返個account唔係device呀
反了反了
一出APP請幾多打手
仲有人架咩?
老實我只係垃圾會員,乜鳩都唔係;不過樓主係咪高登打手,係就唔該同林生講聲,可唔可以在高登既高登打手唔好推貼咁密,數分鐘前,見到你張貼,去八掛一吓,吹水台頭個幾條貼都係吹捧個 app ,極趕客
步膠登後塵
免費無廣告
步膠登後塵
免費無廣告

膠登一向都無

自己上下 膠登先啦
步膠登後塵
免費無廣告

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞