Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
ZXP係咪好似都用到google camera

XZP先啱

好似係835就得

雖然唔知效果如何,但sony原生camera app一定連車尾燈都見唔到

黎緊上無限高畫質
ZXP係咪好似都用到google camera

XZP先啱

好似係835就得

雖然唔知效果如何,但sony原生camera app一定連車尾燈都見唔到

黎緊上無限高畫質

sharp 塊IGZO 同IPS比邊個好
噚日大機同玻璃貼一齊到晒,啱啱set好,快樂駛用中!

想問問有咩保護貼推薦?依家嗰張好廢,淨係得痴4邊,中間位無痴!

想問問有咩保護貼推薦?依家嗰張好廢,淨係得痴4邊,中間位無痴!

官網貼 認真

官方貼 認真

sorry, 以為講oneplus

pixel 2既話暫時得你用緊個張全覆蓋
你地係買英水定美水
你地係買英水定美水

重有想問下係咪細機就冇烙印問題,感謝
你地係買英水定美水

烙印係開有OLED既死症 出現係時間問題
細機用AMOLED 聽聞係比大機既POLED更好 介意烙印出現得快既可以考慮細機
完全唔想有烙印就要用d唔係OLED Display既機
你地係買英水定美水

細機用AMOLED 聽聞係比大機既POLED更好 介意烙印出現得快既可以考慮細機
你地係買英水定美水

5x 係咪AMOLED
用過5&5x都冇出現過烙印
你地係買英水定美水

5x 係咪AMOLED

5x 唔係OLED Display 冇烙印好正常
hkprice 細機 64GB ~$5700
官網都~$5200
好似都OK
你地係買英水定美水

5x 係咪AMOLED

5x 唔係OLED Display 冇烙印好正常

5x 係TFT-LCD 同OLED係完全唔同既技術黎

官方貼 認真

唉,呢張嘢真心廢,全覆蓋有隻軟貼好唔好用?

官方貼 認真

咩黎 有冇圖

官方貼 認真

咩黎 有冇圖

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=560340965926

官方貼 認真

咩黎 有冇圖

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=560340965926

搵嚟搵去都搵唔到有咩好嘅貼

官方貼 認真

咩黎 有冇圖

搵嚟搵去都搵唔到有咩好嘅貼

I know that feel bro
黎緊8.1可以用 Visual Core

咁巴打己經收到$400 email + promo code ? 應該4星期先有的

我早買所以得home mini,如冇意外應該聽日會運到嚟

巴打果時有冇指明要US bank's card?

我send左email去google cs,佢return 左封咁既email過黎
Congratulations on your purchase of Pixel 2 ! I am sure that it will be a great experience.

I understand that you are inquiring about the Google store credit. I am glad to inform you that you are eligible for the Google Home Mini as well. It generally takes 4-6 weeks from the delivery date of your Pixel phone to receive the promo codes. Since we are still in the time frame, I assure you that there is no reason to worry. You can treat this email as a confirmation of the same. We have recently started to send out the promo codes and you should receive it soon.

If in any case, you do not receive the promo codes, please reply to this email and we can take it further.

係咪即係得米?

應該得米. 巴打點做架,可否教路?

但佢無mention 過google store credit

字面上: "as well" 應該係有埋credit 咁解.

有冇人要pixel 2 xl 全cover貼?我有一張,個賣家淘錯左俾我!Free, 有意pm 我

https://t.me/jk2017
有冇人要pixel 2 xl 全cover貼?我有一張,個賣家淘錯左俾我!Free, 有意pm 我

https://t.me/jk2017

已pm
屌你咩google lens

字面上: "as well" 應該係有埋credit 咁解.

你點問佢?

你點問佢?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞